Zoeken
Zoeken

Pretpark aanbiedingen Noord-Brabant

2 aanbiedingen gevonden
woensdag 24 juli 2024
Entreeticket voor 1 persoon
geldig op de door jou gekozen dag
DippieDoe
Best, Noord-Brabant
€16,50 €13,20 -20%
Entreeticket voor 2 personen
geldig op de door jou gekozen dag
DippieDoe
Best, Noord-Brabant
€33,- v.a. €1,-

Dagelijks verzamelen wij de beste pretparkdeals

Pretparken Noord-Brabant

Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Speelparadijs naast het bekende Safaripark Beekse Bergen met leuke attracties, speeltoestellen en waterspeeltuin voor grote en kleine kinderen. Op warme zomerdagen kun je heerlijk afkoelen in het zwemwater.

Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Hoeven, Noord-Brabant
5.5 (2 reviews)

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Molenschot, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Wonderlijk indoor pretpark en outdoor attractiepark voor kinderen tot en met 12 jaar. Speeltoestellen, voorstellingen en lasergame. 's Avonds feeriek verlicht.

Volkel, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Attractiepark en recreatiepark, sportieve activiteiten en survival parcours, waterattracties en waterspeeltuin, indoor speeltuin met piratenthema, party-eiland voor jongeren en volwassenen, geschikt voor gezinnen met kinderen, jongeren en volwassenen.

Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ruim recreatiepark met een meer, diverse watersporten en zwemmen, meerdere ligweides en strandjes, geschikt voor een ontspannen of sportieve dag met het hele gezin, vrienden en bedrijfsuitjes.

Nieuwkuijk, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig pretpark met als inspiratie de Efteling, gericht op kinderen van 5 t/m 10 jaar, herkenbare figuren uit de Efteling, sprookjeswereld, ideaal voor kinderfeestjes.

Veldhoven, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Groot klimpark met outdoor activiteiten, avontuurlijk dagje uit, natuurlijke omgeving, outdoor lasergamen, GoKarten, GPS tochten, van alles te doen en te beleven, geschikt voor alle leeftijden, ook leuk voor teambuilding of een stoer kinderfeestje.

Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Recreatiepark en watersport paradijs, sleepkabel circuit voor wakeboarden en waterskin, lessen en trainingen voor beginners tot gevorderden, spetterend uitje voor kinderfeestje, vriendengroepen en bedrijven.