Zoeken
Zoeken

Klimrijk Brabant aanbiedingen

Sfeerimpressie

Klimrijk Brabant Informatie

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar Klimrijk Brabant! In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Ontdek de klimmer in jezelf en daag je vrienden uit je te volgen. Wie durft?

Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Wij dragen de titel ecologisch klimbos dan ook met trots!

Attracties

Naast klimmen kun je bij Klimrijk Brabant kun je diverse andere activiteiten en groepsactiviteiten doen zoals een spannend spel lasergame en een avontuurlijke GPS-tocht. Ook kun je de spanning van een escape-room beleven! Klimrijk Brabant is de perfecte plek voor een leuk dagje uit. Het is geweldig voor het hele gezin, maar ook voor een avontuurlijk schoolreisje of kinderfeestje.

Eten & Drinken

Een dagje klimmen, klauteren en spelen vraagt om een lekkere lunch in het restaurant. Er zijn vers belegde broodjes, appelgebak, patat, warme en koude snacks. Ook voor warme en koude dranken kun je hier terecht. Voor groepen kun je diverse buffetten reserveren, zowel koud als warm en gemengd. Dat is ideaal om een leuke dag mee af te sluiten.

Klimrijk Brabant ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.