Zoeken
Zoeken

DippieDoe aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Efteling
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Sfeerimpressie

DippieDoe Informatie

In Best ligt de leuke speeltuin DippieDoe voor kinderen tot en met 13 jaar. Het binnen gedeelte van het park is het hele jaar geopend, het buiten gedeelte zodra de winter weer voorbij is.

Attracties Binnen- & Buitenhaven

Er is heel veel te doen in de Binnenhaven van DippieDoe. Zo zijn er spannende attracties, zoals de Botsautootjes, de Stormtoren en de Grote Golf (een superhoge glijbaan), maar ook glijbaantjes, een Softplayhoek, mini Ballenbaai en de Klauterkajuit waar de kinderen uren zoet mee zullen zijn. En De Clowntjesmolen of De Ballonvaart ritjes zullen zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren.

Ga je mee lekker buitenspelen in de Buitenhaven van DippieDoe? Je kunt in de achtbaan de Tyfoon, klimmen en klauteren in het Klimkasteel en gillen van plezier in de Dolle Drop. Je kunt ook piraatje spelen in De Piratentoren of lekker rondjes draaien in Het Schoeprad. Voor alle kinderen is er een speeltoestel of attractie waar ze geen genoeg van zullen krijgen.

Begeleiding en Eten & drinken

Let wel: niet alle attracties zijn geschikt voor alle kinderen. Aan sommige attracties worden lengte-eisen gesteld of je kind mag er niet in zonder begeleider. Dit om de veiligheid van alle kinderen te waarborgen. Gelukkig is er voldoende te doen voor iedereen en zal niemand aan de kant hoeven te zitten.

Zowel binnen als buiten kun je op verschillende snackpoint iets lekkers krijgen. Zo zijn er frietjes, snacks, vers belegde broodjes, pizzas en menus verkrijgbaar, net als iets te drinken voor jong en oud. Je mag je eigen eten meenemen, alleen dit mag je niet op de terrassen opeten.

Schoolreisjes & Kinderfeestjes

DippieDoe in Best is ook een perfecte plek voor schoolreisjes of kinderfeestjes met jonge kinderen. De kinderen zullen de dag van hun leven hebben op de verschillende speeltoestellen.

DippieDoe ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.