Zoeken
Zoeken

Aquabest aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Efteling
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Aquabest Informatie

Waterplezier op zijn allerbest: dat is Aquabest bij Best. Aquabest is een groot recreatiepark met verschillende onderdelen. Kom naar een prachtig strand met recreatiemeer waar je van alles kunt doen. Zwemmen bijvoorbeeld, zandkastelen bouwen en verschillende watersporten doen. Maar je kunt ook gewoon relaxen op de ligweides, bij Beachclub Sunrise en familiepark DippieDoe. Hou je van extreme watersports dan ga je naar het Cablepark van Aquabest. 

Strandpark

Aan het strand kunnen de kinderen spelen in het zand, is het mogelijk om beachvolleybal of andere strandspellen te spelen en kun je zwemmen in het water. Het strandpark heeft verschillende ligweides en strandjes waar je heerlijk kunt relaxen.

Adventure & Thrill

Wil je meer actie? Dan kun je met een groep vanaf 10 personen mee doen aan de activiteiten van Adventure & Thrill kant van Aquabest. Er zijn verschillende sportieve programma?s te boeken. Ideaal voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.

DippieDoe

Vlakbij Recreatiepark Aquabest ligt Familiepark DippieDoe waar je met het hele gezin kunt genieten van diverse attracties en speeltoestellen. Het binnen gedeelte is het hele jaar open, maar voor een groot gedeelte in het jaar kunnen kinderen ook buiten spelen.

Eten & Drinken

Of je nu alleen komt relaxen in recreatiepark Aquabest of voor de extreme watersports komt, je kunt altijd een lekker hapje eten of een verfrissend drankje doen in een van de restaurants op het recreatiepark. Geniet van het prachtige uitzicht bij Aquaview, vier een feestje bij Beachclub Sunrise of geniet van een heerlijke maaltijd bij Blush.

Feestjes

Wil je een verjaardag vieren of heb je een andere voor een feestje? De stijlvolle inrichting van Beachclub Sunrise biedt het perfecte decor voor een bruisend feest.

Aquabest ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.