Zoeken
Zoeken

Mini Efteling aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Efteling
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Sfeerimpressie

Mini Efteling Informatie

Welkom in de Mini Efteling, een wondere wereld vol sprookjes voor kinderen tussen de vijf en tien jaar. Volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom. Het kleine park biedt voor zeker drie uur plezier. Omdat het park niet zo groot is, is het verstandig vooraf te reserveren.

Attracties

De Mini Efteling bestaat uit poppen uit de grote Efteling, maar ook eigen gemaakte poppen en nieuwe bewoners. De uitgebreide sprookjeswereld leidt je langs trollen, feen, een Carnaval festival en Lang Nek. Ook Vogel Rok is neergestreken in de Mini Efteling. Verder zijn er shows, een toverspiegel en echte rode schoentjes die dansen voor lieve kinderen. Een rondleiding duurt ongeveer drie uur.

Eten & Drinken

In de Mini Efteling kun je genieten van patat, snacks en wat te drinken.

Kinderfeestjes

De Mini Efteling is een prachtige plek om leuke kinderfeestjes te houden. Het park is er zelfs in gespecialiseerd en biedt verschillende arrangementen voor een onvergetelijke dag.

Mini Efteling ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.