Zoeken
Zoeken

BillyBird Park Hemelrijk aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

DippieDoe
Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

BillyBird Park Hemelrijk Informatie

BillyBird Park Hemelrijk combineert leuke attracties met spectaculaire doe-activiteiten, zoals een survival touwen-parcours en waterfietsen. Met mooi weer kun je in het Strandbad spelen. En met minder weer is er binnen ook veel te beleven.

Attracties

BillyBird Park Hemelrijk is een uitgebreid attractiepark waar kinderen kunnen spelen, zwemmen, klimmen en klauteren, maar ook ouders zijn van harte welkom. In de binnenspeeltuin De Piratenkooi staat alles in het teken van piraten. Buiten vind je allerlei vrolijke waterattracties, zoals de waterfietsen, de bootjesglijbaan Splash en de waterspeelbaan. Ook zijn er verschillende sportveldjes.

Voor volwassenen

Het Party-eiland en het Naturistenstrand zijn beide geschikte attracties voor jongeren en volwassenen.

Eten & Drinken

Er is een uitgebreide keuze aan lekker eten in het restaurant. Zo kun je een barbecue arrangement reserveren, een lekker patatje eten of kiezen voor vers belegde broodjes. Er is zelfs een halal menu en een vegetarische schotel, zodat iedereen van iets lekkers kan genieten.

BillyBird Park Hemelrijk ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.