Zoeken
Zoeken

Speelland Beekse Bergen aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Efteling
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Sfeerimpressie

Speelland Beekse Bergen Informatie

Naast het Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek ligt het altijd gezellige Speelland Beekse Bergen. Hier kunnen kinderen samen met hun ouders of begeleiders echt uren genieten van speelpret of waterpret. Bovendien worden er jaarlijks verschillende en leuke evenementen in Speelland Beekse Bergen gehouden. Ideaal voor een dagje uit, schoolreisje of een heerlijk verjaarspartijtje.

Speelpret

De wereld vol Speelpret is heel divers en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zo zijn er stoere kidcars voor grote kinderen en genieten de kleintjes van de minicars. Er is een heuse safari buggybaan, een speelstraat met klimtoestellen, een peuterspeeltuin, verkeersland, minigolf en nog veel meer. Kom genieten van de vele trampolines of zwaai zo hoog mogelijk in het schommelland.

Waterpret

Ook kun je veel waterplezier beleven in Waterpret van Speelland Beekse Bergen. Geniet bijvoorbeeld op het grote zandstrand van strandspelletjes en een leuk zwem- en speelmeer. Ga lekker waterfietsen of stap op de waverider. Maak een boottochtje over het Victoriameer met het Chimpanschip. En wat dacht je van heerlijk spelen op de waterglijbanen?

Kinderfeestjes & schoolreisjes

Speelland Beekse Bergen is een geweldige plek voor kinderen om de hele dag te spelen. Daarom is het ook perfect voor schoolreisjes of een kinderfeestjes. Het park is overzichtelijk, waardoor je als ouders zijnde iedereen goed in de gaten kunt houden.

Eten & Drinken

Verspreid over Speelland Beekse Bergen vind je allerlei horecapunten waar je kunt genieten van een ijsje, vers kopje koffie met iets lekkers of belegde broodjes. Ook patat, snacks en frisdrank zijn op de diverse horecapunten te vinden.

Overnachten

Speelland Beekse Bergen ligt op loopafstand van Vakantiepark Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen. Wil je zowel een dagje naar het Safaripark als spelen in Speelland dan is het verstandig om lekker te blijven slapen. Vakantiepark Beekse Bergen biedt diverse vakantiehuisjes en voorzieningen voor een heerlijk weekendje (of langer) Beekse Bergen.

Speelland Beekse Bergen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.