Zoeken
Zoeken

Cablepark Aquabest aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Efteling
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
8.0 (2 reviews)

Sprookjesachtig pretpark met prachtige aankleding en muziek in het hele park. Attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen en dagelijkse shows. Bezoek de magische Winter Efteling en overnacht in het bijbehorend hotel of bungalowpark.

Sfeerimpressie

Cablepark Aquabest Informatie

Hou je van watersporten en wil je eens wat nieuws uitproberen of met plezier een beetje trainen? Cablepark Aquabest is het attractiepark om naar toe te gaan. Trek je wetsuit aan en ga ervoor! Cablepark Aquabest is geschikt voor een dagje uit, schoolreisje of kinderfeestje, maar ook een spetterend vrijgezellen- of bedrijfsfeest.

Attracties

Cablepark Aquabest werkt met een circuit met een sleepkabel. Aan de kabel kun je wakeboarden en waterskin, alsof je achter een speedboat hangt. Het is zelfs mogelijk om diverse stunts uit te voeren. Veiligheid staat altijd voorop en de uitdaging zorgt ervoor dat je al snel nog een ronde wilt maken achter de sleepkabel. Je hoeft eigenlijk niet eens een wetsuit aan, zwemkleding is vaak al voldoende.

Eten & drinken

Tijdens of na het sporten kun je in het restaurant met terras terecht voor verschillende vers belegde broodjes, lekkere snacks en een eigen hamburger-specialiteit. Voor groepen zijn er ook arrangementen te bespreken met lunch of diner.

Cablepark Aquabest ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.