Zoeken
Zoeken

Splesj (Bosbad Hoeven) aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

DippieDoe
Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Splesj (Bosbad Hoeven) Informatie

Als de zon schijnt is het heerlijk om lekker in het water te gaan spelen. Bij Splesj te Hoeven kunnen kinderen maar ook volwassenen heerlijk ravotten in en om het water. Naast een gewoon zwembad waar je een paar baantjes kunt trekken, zijn er heel veel leuke attracties voor uren waterplezier, maar kinderen kunnen ook genieten van de grote speeltuin en midgetgolfbaan. Ideaal voor een dagje uit, maar ook voor een schoolreisje of kinderfeestje.

Spray-park

Zo bevat Splesj het grootste Spray-park van West-Europa: maar liefst 900 m2 vol waterfonteinen, waterkanonnen en een Mega Soaker die maar liefst 300 liter water in een keer over je uitstort. Voor de kleintjes zijn er kleinere fonteinen, zoals spuitbloemen en een Discovery Stream. Naast het Spray-park ligt het zwembad en een duikbassin met twee duikplanken. Om het Spray-park is een grote ligweide.

Glijbanen, waterfietsen & strand

Een waterpark is natuurlijk niet compleet zonder glijbanen. In Splesj zijn er maar liefst 7, van supersnel tot zeer spectaculair. Zo is er de Kamikaze, een zeer steile glijbaan, maar ook de Fast4Fun en de Anaconda. Deze laatste is in het donker en heeft bijzondere lichteffecten. Relaxen doe je op het speelstrand met bosbad en Slot Hoevenstein: een speelslot met glijbaan en waterkanonnen. De kleinsten kunnen spelen op Bambini Beach met een lagune van 70 centimeter diep. Op de grote vijver kun je waterfietsen.

Eten & Drinken

Splesj kent verschillende horecapunten op het park. Er zijn diverse snackcorners en plekken waar je een lekker verfrissend ijsje kunt kopen. Wil je uitgebreid lunchen, dan ben je van harte welkom in Restaurant De Archipel, waar je op een zonnig terras over de grote vijver met waterfietsers kunt uitkijken.

Overnachten

Waterpark Splesj is onderdeel van Molecaten Park Bosbad Hoeven. Je kunt een dagje komen recreren, maar ook lekker blijven slapen. Hier kun je kamperen met een tent, caravan of camper of een huurcaravan huren.

Splesj (Bosbad Hoeven) ervaringen


5,5 op basis van 2 ervaringen.

4

Piet

22-02-2016
Saai

Door de verbouwing alleen maar saaier geworden.


7

Maas

12-12-2015
Leuk

Veel leuke glijbanen. Beperkte zwemmogelijkheden. Het park richt zich onvoldoende op mensen die niet van de camping komen (geen kluisjes, geen warme douches), enz.