Zoeken
Zoeken

Efteling aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

DippieDoe
Best, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Efteling Informatie

De Efteling in het Noord-Brabantse plaatsje Kaatsheuvel is waarschijnlijk één van de bekendste pretparken in Nederland. Het park opende haar deuren in 1952 en werd al snel geliefd om de sprookjesachtige aankleding die met name door de ontwerpen van Anton Pieck tot leven kwam in het sprookjesbos. De Efteling bleef echter steeds bezig met vernieuwende attracties en uitbreidingen waardoor het nog altijd een populair pretpark is bij jong en oud.

Attracties

De Efteling beschikt over vele attracties voor alle leeftijden. Er zijn verschillende achtbanen waarvan de Python misschien wel de bekendste is, maar ook de De Vliegende Hollander, Baron 1898 en de Vogel Rok zijn attracties waarvan je hart sneller gaat kloppen. De Efteling staat ook bekend om de prachtige aankleding van de attracties, wat bijvoorbeeld in Droomvlucht of Fata Morgana zeer goed te zien is tijdens een rustige rit door een wondere wereld. Voor de kleintjes blijft een wandeling door het Sprookjesbos of het Land van Laaf een bijzondere ervaring. Van rustig tot wild, voor groot en klein, er is voor iedereen genoeg te beleven in de Efteling.

Theater en shows

In het park van de Efteling zijn dagelijks een aantal shows te zien zoals Aquanura, de grootste watershow van Europa, en de show Raveleijn waarin de geheimen van de middeleeuwse stad ontrafeld zullen worden. Daarnaast zijn er in het Efteling Theater al verschillende sprookjes tot leven gekomen in een spectaculaire musical voorstelling. De shows in het Efteling Theater zijn niet inbegrepen bij de entreeprijs van het park, je kunt voor de voorstellingen kaarten reserveren via de website.

Overnachten

Na zo'n betoverende dag in de Efteling kan je eigenlijk nog maar één ding wensen: dat je morgen weer mag! En dat kan. Blijf lekker een nachtje slapen in het Efteling Hotel of in een van de huisjes op vakantiepark Efteling Bosrijk. Behalve onbeperkt toegang tot het Efteling park krijg je ook een oase van rust in een prachtige natuurlijke omgeving.

Bijzonderheden

De Efteling is niet alleen een super leuk dagje uit, je kan er ook terecht voor zakelijke gelegenheden zoals personeelsfeesten, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende mogelijkheden en zalen in het park. De Efteling beschikt ook over een Golfpark en meerdere eetgelegenheden.

Efteling ervaringen


8,0 op basis van 2 ervaringen.

6

Meisje

13-07-2022
Leuk park

Het park opzich blijft geweldig. Alleen jammer dat het zo duur is. Wij moeten hier echt voor sparen. We wilden deze zomer gaan, maar dat gaat wegens de kosten helaas niet lukken. Mensen met een minimumloon kunnen dit dus echt niet betalen. Er zouden meer kortingsmogelijkheden moeten zijn!


10

Peter

14-07-2017
Ieder jaar weer de moeite om terug te keren

De Efteling blijft leuk. Onlangs zijn wij weer eens geweest en het was weer super.