Zoeken
Zoeken

Toverland aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Toverland Informatie

Tussen Eindhoven en Venlo aan de Toverlaan te Sevenum ligt het sprookjesachtige Toverland. Een gezellig en betoverend attractiepark waar klein en groot zich een dag lang in een magische wereld zal bevinden. Toverland is opgebouwd uit vier werelden, namelijk Land van Toos, Magic Forest, Troy Area en de Magische Vallei. Iedere wereld heeft zijn eigen attracties en horecagelegenheden waar jong en oud zeker van zal genieten. Bovendien zijn er attracties voor de allerkleinsten en uiteraard voor echte waaghalzen. Daarnaast zijn er verschillende leuke shows, zoals Toos Tovershow en de Katara Fountain of Magic.

Attracties

Het Land van Toos is het enige indoor gedeelte van het park. Er zijn tien overdekte attracties, zoals een snelle achtbaan genaamd de Boomerang, de draaiende Tea Cups en de Morrel hopper, waarbij je omhoog en omlaag hopt. Of ontdek hier je magische krachten in het Toverhuis. In de Magic Forest ga je echt op avontuur. Er zijn spuitfonteinen, achtbanen, een heuse carrousel en een spannende bobbaan. Of stap in de Wirbelbaum, een verticale draaimolen die wel tot 13 meter de hoogte in gaat. En wat dacht je van de wiebelende en draaiende trappen in het betoverde Villa Fiasko?

De attracties in de Troy Area hebben de Griekse mythologie als thema. Er zijn wervelende achtbanen en Trojaanse paarden. In de Magische Vallei geniet je van een wildwaterbaan op de Djengu River, kun je spelen op de Airtrampoline en klim in het Klimkasteel. En dat zijn nog lang niet alle attracties.

Eten & Drinken

Overal in het park kun je heerlijk eten en drinken, uiteraard helemaal in de sfeer van het thema waar je je op dat moment bevindt. In het Land van Toos kun je terecht in het Oosterse specialiteiten restaurant Ma Mouche. Geniet van pizzas en luxe broodjes in Sim sa lOase in de Magic Forest. Ook kun je hier genieten van een kopje koffie, thee of iets fris. In de Magische Vallei kun je voor de innerlijke mens terecht bij Restaurant Katara Plaza. Dit restaurant heeft een Tropische sfeer en een betoverde fontein die meerdere keren per dag tot leven komt. Je kunt hier terecht voor een hamburger met friet of voor een vers belegd Delifrance broodje.

Schoolreisje

Toverland is een perfecte locatie voor een schoolreisje. Het park is groot genoeg voor iedereen om zich op en top te vermaken. Vooral de mix van verschillende attracties voor groot en klein en het feit dat er zowel binnen als buiten volop gespeeld kan worden, maakt Toverland zo geschikt voor een schoolreisje voor kinderen van alle leeftijden.

Zakelijk

Toverland is niet alleen leuk voor kinderen: ook volwassenen zullen zich er prima vermaken. Sterker nog, het is een ideale locatie voor een magisch bedrijfsfeest. Toverland biedt diverse zalen voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen, inclusief lunch. Daarna is het mogelijk om de attracties te bezoeken of een gezellig en betoverend bedrijfsfeest compleet met diner en muziek te houden. Er zijn verschillende soorten themafeesten om uit te kiezen voor een bedrijfsfeest. Daarnaast geeft Toverland zelf ook zakelijke trainingen die je medewerkers zullen inspireren.

Toverland ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Tebrunsvelt

04-11-2017
Toverland

Het is een mooie park waar je best kan vermaken en het is gezellig voor jong en oud altijd wat te beleven