Zoeken
Zoeken

Kinderstad Heerlen aanbiedingen

Entree

woensdag 22 mei
Geldig t/m 20 december 2023
€12,- €7,95
-34%

Kinderstad Heerlen Informatie

In Heerlen ligt een zeer grote overdekte speeltuin waar je het hele jaar door met de kinderen terecht kan. Kinderstad Heerlen is zoals de naam al zegt bijna een echte stad, speciaal voor grote en kleine kinderen. Daar kun je echt van genieten met het hele gezin. En dankzij de mascotte Max Majoor weten kinderen ook snel of ze aan de leeftijdseisen of lengte-eisen van een attractie voldoen.

Attracties

Kinderstad Heerlen kent heel veel leuke attracties die toegankelijk zijn voor kleine en grotere kinderen. Zo is er een achtbaan, wildwaterbaan en een klimvulkaan voor de echte waaghalzen. Kunnen spring-in-t-veldjes genieten van het springkussen en de trampolines. En zal ieder kind gieren van plezier in het klauterkasteel en op de verschillende glijbanen. En wil je rondjes draaien totdat je duizelig bent? Dat kan in de verschillende, vrolijk gekleurde draaimolens.

Eten & Drinken

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en lekker op te eten op een van de vele terrassen met picknicktafels. Maar wanneer je zin hebt in wat lekkers dan kun je ook terecht bij de cafetaria van Kinderstad Heerlen. Kies bijvoorbeeld eens voor een patatje, soep van de dag of een broodje. Bij de horecapunten kun je alleen met muntjes betalen. Dat is voor kinderen ook wel net zo handig.

Kinderfeestjes & schoolreisjes

In Kinderstad Heerlen ben je natuurlijk van harte welkom om je verjaardag te komen vieren of om een schoolreisje te houden. Compleet met eten, drinken en heel veel speelplezier. De speeltoestellen zijn zeer veilig, waardoor je gewoon lekker op een terras kan zitten en de kinderen hun gang kunt laten gaan. En aangezien het gehele park overdekt is, hoef je ook geen rekening te houden met het weer. Voor een kinderfeestje hoef je minimaal een dag van te voren een reservering te plaatsen.

Kinderstad Heerlen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.