Zoeken
Zoeken

Mondo Verde aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Sprookjesbos
Valkenburg, Limburg
0.0 (0 reviews)

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

Mondo Verde Informatie

Mondo Verde in Landgraaf is een bijzondere combinatie van een attractiepark met dierentuin. Naast het spelen en genieten van bijvoorbeeld de Achtbaan en de Klimvulkaan kun je ook wandelen door de prachtige wereldtuinen en de dieren bezichtigen in de bijbehorende dierentuin. Dat wordt genieten voor het hele gezin.

Attracties

Er zijn verschillende attracties te vinden in Mondo Verde, zoals een spannende Achtbaan, Autoscooters (soort botsautos) en de Nautic Jet. De attracties zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Soms worden er lengte-eisen gesteld voor het betreden van een attractie. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich natuurlijk helemaal uitleven op de verschillende speeltoestellen.

Dierenpark & Siertuinen

Het dierenpark van Mondo Verde is opgebouwd uit verschillende werelden met daarbij behorende dieren. Er zijn tropische tuinen, Afrikaanse dieren en ook Japanse/Chinese leefgebieden. Je kunt er zelfs genieten van dieren van Russische en Oostenrijkse afkomst. Het is mogelijk om dieren te adopteren.

Verder staat Mondo Verde bekend om zijn prachtige siertuinen, die het hele jaar door een spectaculair gezicht geven aan het park. Wandel door de verschillende wereldtuinen met planten en bloemen afkomstig uit Australi, de Tropen en Marokko (om slechts drie tuinen te noemen).

Feest in Mondo Verde

Mondo Verde is een zeer geschikte plek voor het vieren van verschillende feestjes. Zo bieden de Wereldtuinen het perfecte decor voor een bruiloftsreportage, maar kun je ook je gasten uitnodigen in Mondo Verde. Ook kinderfeestjes, schoolreisjes, communievieringen en bedrijfsuitjes kunnen in het park worden gehouden.

Eten & Drinken

In het park is het mogelijk om bij verschillende horecagelegenheden lekker iets te eten of drinken. Met mooi weer is het mogelijk om lekker buiten plaats te nemen. Geniet van een kopje koffie terwijl de kinderen aan het spelen zijn of geniet met zijn allen van een heerlijke lunch. Voor diners en feesten zijn er ook restaurants met zalen waar het feest gevierd kan worden.

Mondo Verde ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

truus

12-05-2016
Mooi

Mooi