Zoeken
Zoeken

Aardbeienland aanbiedingen

Entree

dinsdag 27 februari
Leuk voor jong en oud
€7,- €5,25
-25%
Incl. speurtocht, ranja en eten
€13,50 €9,95
-26%

Aardbeienland Informatie

Liefhebbers van aardbeien zijn altijd welkom in het Aardbeienland: een combinatie van attractiepark, winkel en museum. Uiteraard gaat het allemaal over aardbeien en dat is reuze interessant. En op het terras kun je natuurlijk proeven van de allerlaatste oogst bijzondere, Hollandse aardbeien. Je vindt het Aardbeienland in Horst.

Het park & museum

Het park van Aardbeienland leidt je langs leuke attracties, zoals het aardbeienkasteel, de aardbeienspeeltuin en het aardbeienkabouterbos. Maar ook kun je de verschillende kweekkassen bezoeken en bekijken, aardbeien proeven en zien hoe de aardbeien worden geoogst en klaargemaakt voor consumptie.

Het aardbeienmuseum is misschien niet heel erg groot, maar wel knus, gezellig en zeer leerzaam. Het kleurrijke museum geeft weer wat de geschiedenis van de aardbei is in Nederland, maar ook verscheidene weetjes en recepten met aardbeien komen voorbij.

Eten, drinken & picknicken

Uiteraard zijn er op het terras heel veel lekkernijen verkrijgbaar met aardbeien. Vlaai bijvoorbeeld, maar ook cupcakes, ijs, een broodje met aardbeien en zelfs een aardbeiensalade staat er op het menu. Uiteraard kun je ook andere lekkernijen krijgen, evenals koffie (aardbeien)thee en frisdrank.

Wil je niet plaatsnemen op het terras, maar je wel laten verrassen door de veelzijdigheid van de aardbei? Doe dan een aardbeienpicknick. De goedgevulde picknickmand moet je minstens twee dagen van te voren reserveren. Je kunt de hapjes op het terras opeten, maar natuurlijk ook op de picknickplaatsen in het park.

Kinderfeestjes & rondleiding

Het Aardbeienland is ook ideaal voor leerzame kinderfeestjes, waarbij je leren en geschiedenis perfect afwisselt met lekker eten en spelen in een fantasievolle aardbeienwereld. Je mag zelf aardbeien plukken, beschuitjes versieren en nog veel meer. De dag wordt afgesloten met frietjes en een aardbeiensmoothie.

Wil je alles weten over aardbeien, de bijen van het park en natuurlijk over de geschiedenis van aardbeien? Ga dan eens mee op een rondleiding en ontdek alles over dit zoete, sappige fruit.

Aardbeienland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.