Zoeken
Zoeken

Tikibad aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Duinrell
Wassenaar, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Attractiepark en tropisch zwemparadijs met veel (water)attracties, groot zwembad en veel glijbanen. In het attractiepark vind je meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein. Overnacht in het bijbehorend vakantiepark of camping.

Madurodam
Den Haag, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland. Bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag zoals de Dom van Utrecht, Schiphol en Diergaarde Blijdorp. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en er zijn veel leuke doe-activiteiten.

Archeon
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met n van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Sfeerimpressie

Tikibad Informatie

Neem een verfrissende duik in het tropische zwemparadijs in Wassenaar genaamd het Tikibad. Het Tikibad is een echt begrip, omdat het naast zwembaden ook veel verschillende en spannende glijbanen biedt waar jong en oud met veel plezier vanaf wilt glijden. Daarnaast kun je het Tikibad samen met attractiepark Duinrell bezoeken, zodat je echt geniet van een complete dag uit vol water- en achtbanenpret. Je kunt het met recht een glijbanenparadijs noemen. Een bezoek aan het Tikibad maakt je dagje Duinrell eigenlijk pas echt compleet.

Glijbanenparadijs

Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Er zijn maar liefst 11 glijbanen waar je met veel plezier vanaf wil roetsjen. De glijbanen hebben allemaal een eigen plons of uitglijbad, zodat je andere bezoekers niet per ongeluk op de nek springt.

Spannende attracties

Er zijn hele sensationele, snelle glijbanen, zoals de Tyfoon en Blits & Flits. Hou je van een spannende glijbaanrit? Kies dan voor de Moonlight & Starfright, waar je razendsnel door het donker heen en weer slingert. In de Cycloon tol je rond in een trechter en is het afwachten totdat je het zwembad bereikt. Voor echte waaghalzen is er de Pelikaanduik: een waterglijbaan waarbij je een vrije val maakt in het water.

Rustige attracties

Mag het allemaal even wat rustiger? Neem dan een bootje en daal dobberend de Lazy River af. Heerlijk. Naast alle glijbanen is er nog een buitenbad, een peuterbad en natuurlijk een zwembad waar iedereen heerlijk in kan spelen.

Eten & Drinken

Heb je van al het traplopen, glijden en zwemmen trek gekregen? Neem dan een bezoek aan Take Away Tikibad. Dit restaurant ligt hoog boven het zwemparadijs, waardoor je er een prachtig uitzicht over hebt, terwijl je geniet van een lekker kopje koffie, glaasje fris en bijvoorbeeld een patatje met een broodje kroket. Het restaurant beschikt over een buitenterras waar je tijdens warme, zonnige dagen heerlijk kunt genieten van de zon. Take Away Tikibad is alleen toegankelijk voor bezoekers aan het Tikibad.

Duinrell

Het Tikibad is een los onderdeel van attractiepark Duinrell. Wanneer je Duinrell bezoekt, hoef je geen gebruik te maken van het zwembad, maar het kan wel. Het is namelijk alleen mogelijk om het Tikibad te bezoeken met een combinatieticket voor zowel het attractiepark als het Tikibad. In de avonduren is het Tikibad overigens wel te bezoeken met tickets voor alleen dit glijbanen- en tropisch zwemparadijs. Breng je tijdens schoolreisjes en kinderfeestjes een bezoek aan Duinell, dan kun je ook het Tikibad bezoeken. Neem dan wel zwemkleding en een handdoek mee!

Overnachten

Naast Duinrell (en dus ook het Tikibad) ligt een gezellige camping waar je met een (bungalow)tent, caravan, vouwwagen of camper terecht kunt. Ook kun je verschillende Duingalows boeken. Tijdens de zomermaanden is het entree voor Duinrell en het Tikibad bij de kampeerprijs inbegrepen en kun je onbeperkt gebruik maken van het attractiepark tijdens je vakantie. Een duik in het Tikibad neem je tegen een gereduceerd tarief. In de wintermaanden kun je onbeperkt gebruik maken van het Tikibad tijdens je verblijf in een Duingalow of op de camping.

Tikibad ervaringen


6,0 op basis van 2 ervaringen.

2

Nord

05-08-2022
Druk

Ticket voor 2 uur en 4 glijbanen gehad. Bijna 30 minuten bij elke glijbaan en bij de cycloon mijn kop hard gestoten


10

Daan

19-10-2016
Super leuk

Ik vind het het beste zwembad in Nederland