Zoeken
Zoeken

Duinrell aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Madurodam
Den Haag, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland. Bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag zoals de Dom van Utrecht, Schiphol en Diergaarde Blijdorp. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en er zijn veel leuke doe-activiteiten.

Archeon
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met n van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Drievliet
Den Haag, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Groot pretpark en attractiepark, veel attracties voor kinderen en volwassenen, meerdere achtbanen, dagelijkse shows, regelmatig speciale evenementen, compleet dagje uit.

Sfeerimpressie

Duinrell Informatie

Het altijd gezellige en vrolijke attractiepark Duinrell vindt je in Wassenaar, bij Den Haag. Duinrell is vooral bekend om het beroemde Tikibad: het grootste overdekte zwem- en glijbanenparadijs van Benelux. Maar Duinrell is meer. Het is namelijk een echt familiepark met attracties die leuk zijn voor groot en klein en het is een vakantiepark voor een heerlijke vakantie. Alles bij elkaar kun je met het hele gezin, tijdens een schoolreisje of het houden van een kinderfeestje een complete dag uit beleven. Het is aan te raden droge kleren mee te nemen of in ieder geval een handdoek, want in Duinrell kun je lekker nat worden.

Tikibad

Het Tikibad is een groot tropisch zwem- en vooral glijbanenparadijs waar jong en oud uren zoet zijn met zwemmen en glijden. Er zijn maar liefst 11 verschillende glijbanen die ieder een eigen karakter hebben. Zo is er de supersnelle Tyfoon waar je razendsnel door heen roetsjt, maar ook de Lazy River waar je in een heerlijk rustig tempo doorheen glijdt. Het is mogelijk om alleen een ticket voor het Tikibad te kopen, maar ook een combinatieticket waarbij de entree voor het Tikibad n het attractiepark zijn inbegrepen.

Attracties & Shows

In het gezellige attractiepark van Duinrell kun je ook heel veel plezier beleven aan de vele uiteraard aan water gerelateerde attracties, zoals de Aqua Shute, Aqua Swing, Botsboten en Niagara Superroetsj. Er zijn attracties bij die je een ware adrenalinekick zullen geven, zoals de spannende Falcon, de Waterspin, Mad Mill en de Splash. Mag het even wat rustiger of zijn de heel spannende ritjes niet geschikt voor de kinderen, dan zijn er ook heel veel attracties waar je met de allerkleinsten van kunt genieten.

Laat je nat spetteren door Manneken Pis, laat je verbazen in het geweldige Schaduwhuis of vang een gouden munt bij Ezeltje Strekje.Ieder jaar kun je per seizoen genieten van straattheater en swingende muzikale shows. De shows wisselen ieder jaar van thema, waardoor je altijd geniet van een spetterende show.

Eten & Drinken

Op het park kun je bij verschillende horeca gelegenheden terecht voor een lekker hapje en een verfrissend drankje. La Place restaurant Schaapskooi ligt midden op het park en heeft een groot terras met speeltuin. Er zijn ook verschillende Take Away restaurantjes, zoals de Kiosk, Paardenstal en Splash waar je naast broodjes ook frietjes en andere lekkere snacks kunt kopen. Er is ookeen gezellige poffertjeskraam en kun je rond de Carrousel heerlijk pannenkoeken eten.

Overnachten

Duinrell heeft een eigen vakantiepark met bungalows (de zogeheten Duingalows) en een camping waar je met een caravan of tent kunt overnachten. Het vakantiepark en de camping zijn van alle gemakken voorzien, zoals eetgelegenheden, sportfaciliteiten en sanitair. Bovendien ligt het vlak aan het attractiepark, waardoor je zo s morgens na het ontbijt vanuit de Duingalow of tent een dagje Duinrell kunt gaan beleven. Entree voor het park en het Tikibad zijn bij de prijs van de camping of Duingalow inbegrepen en je hoeft dus geen aparte entreekaarten aan te schaffen.

Duinrell ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.