Zoeken
Zoeken

Pretpark De Valkenier aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Pretpark De Valkenier Informatie

Het voordeligste pretpark van Europa, dat is Pretpark De Valkenier in Valkenburg aan de Geul. Bovendien zijn alle attracties geschikt voor kinderen n volwassenen. Stap dus ook gezellig in de draaimolen of achtbaan en geniet samen met de (klein)kinderen van een heerlijk dagje uit.

Attracties

Pretpark De Valkenier kent veel verschillende attracties. Wat dacht je van het doldwaze Snoopies Speelland, het spannende Dino wandelpark en een gezellig Jazzdance orgel waar iedereen klein en groot een dansje mag doen. Voor de liefhebbers van een adrenalinerush is er een Maanraket en de Dancing Queen.

Eten & Drinken

Op de verschillende horecapunten in het pretpark kun je natuurlijk terecht voor een kopje koffie of glaasje fris, maar ook voor iets lekkers. Verse broodjes bijvoorbeeld en een lekker patatje met een snack erbij.

Feestjes

Pretpark De Valkenier is zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en groepsarrangementen. Uiteraard inclusief iets lekkers om de dag helemaal perfect te maken.

Pretpark De Valkenier ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.