Zoeken
Zoeken

Miniworld Rotterdam aanbiedingen

Entree

zondag 03 december
Geldig t/m 31 december 2023
€10,50 €7,95
-24%
Geldig t/m 31 december 2023
€14,70 €9,95
-32%

Sfeerimpressie

Miniworld Rotterdam Informatie

Rotterdam is een prachtige en zeer bijzondere stad. Het bevat heel veel contrasten van gelukkig oude gebouwen en heel moderne architectuur. Van het hypermoderne treinstation tot Diergaarde Blijdorp en van de oliebollekraam tot de imposante haven: alle facetten van Rotterdam kun je bekijken in Miniworld Rotterdam. Maar dat niet alleen: ook andere aspecten van Nederland zijn in miniatuur te bewonderen.

Attracties

Miniworld Rotterdam is n grote attractie. De taferelen geven ieder de meest bijzondere, mooie en unieke facetten van Rotterdam weer. Er zit overigens veel humor verstopt in de taferelen, dus je moet goed kijken om alles te ontdekken. Het verschil zit hem echt in de details. Om al deze details, grapjes en bijzonderheden te ontdekken kunnen kinderen een speurtocht volgen. Dit is overigens ook erg leuk om te doen tijdens een schoolreisje of kinderfeestje.

Bijzondere accenten

Het bijzondere aan Miniworld Rotterdam is dat de taferelen niet statisch zijn. Treinen rijden, bootjes varen en meer. Bovendien valt iedere 24 minuten de nacht over de miniatuur wereld, waarbij de wereld oplicht dankzij duizenden gekleurde lampjes. Ook dat is zeer bijzonder om te zien. Met Miniworld Rotterdam blijf je niet alleen in Nederland, je kunt ook met de pont naar Engeland en Schotland om hier een prachtige miniwereld te ontdekken. De landschappen zijn levensecht.

Eten & Drinken

In het gezellige familierestaurant kun je heerlijk genieten van warme en koude snacks en gerechten. Naast patat met snacks kun je er ook lekkere verse broodjes of gebak vinden. In de wintermaanden worden er speciale winterse gerechten geserveerd.

Evenementen

Het is mogelijk om een kinderfeestje of schoolreisje naar Miniworld Rotterdam te organiseren, maar ook voor zakelijke arrangementen staat het attractiepark beschikbaar. Vergaderen in een inspirerende omgeving of een bedrijfsuitje zijn beide mogelijk bij Miniworld Rotterdam. En wat dacht je van een familiefeest? Ook dat is mogelijk bij familiepark Miniworld Rotterdam.

Miniworld Rotterdam ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.