Zoeken
Zoeken

MiniHaven aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

MiniHaven Informatie

Heb je altijd al je eigen cruiseschip of stoere sleepboot willen besturen? In MiniHaven kan dat. Je hebt een zeer ruime keuze aan boten die je op het water mag laten varen. Natuurlijk zijn het allemaal miniatuurboten, maar ze zien eruit als echte boten. Varen in MiniHaven is leuk voor schoolreisjes, kinderfeestjes en natuurlijk gewoon voor een dagje uit met het hele gezin.

Attracties

Kinderen vanaf 9 jaar mogen helemaal alleen varen op de vijver. Hiervoor moeten ze eerst een proeflesje doen om zo een vaarbewijs te halen. Met je vaarbewijs mag je in alle bootjes varen. Kinderen onder de 9 stappen altijd met een begeleider (18 jaar of ouder) in een bootje.

Eten & Drinken

Uiteraard kun je na een rondje te hebben gevaren aanleggen in de haven van MiniHaven voor een hapje en een drankje. Op de uitgebreide kaart vind je vers belegde broodjes, gebak, patat en natuurlijk warme en koude dranken.

MiniHaven ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.