Zoeken
Zoeken

Indoorpretpark Maassluis aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Duinrell
Wassenaar, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Attractiepark en tropisch zwemparadijs met veel (water)attracties, groot zwembad en veel glijbanen. In het attractiepark vind je meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein. Overnacht in het bijbehorend vakantiepark of camping.

Madurodam
Den Haag, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland. Bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag zoals de Dom van Utrecht, Schiphol en Diergaarde Blijdorp. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en er zijn veel leuke doe-activiteiten.

Archeon
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met één van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Sfeerimpressie

Indoorpretpark Maassluis Informatie

Indoorpretpark Maassluis is een grote indoor speeltuin en trampolinepretpark in de omgeving van Rotterdam. Overdag zijn kinderen van één tot en met 11 jaar welkom om (onder begeleiding) te komen spelen, rennen, springen en ravotten. Er zijn drie te gekke glijbanen aanwezig en je vindt er een kabelbaan, luchtkussens, een powertower en nog veel meer! Je kunt er tevens tafelvoetballen, korfballen en badmintonnen. Het aanwezige trampolinepark is maar liefst 400m2 groot en heeft twee basketbalvelden met trampolines. Ook is er een AirTrack kussen te vinden voor toffe trucjes en oefeningen!

Indoorpretpark Maassluis ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.