Zoeken
Zoeken

Fun Valley aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Sprookjesbos
Valkenburg, Limburg
0.0 (0 reviews)

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Fun Valley Informatie

Wil je een dagje uit in eigen land? Bezoek dan Fun Valley in Maastricht. Het is alsof je een dagje naar een tropische eiland bent geweest. Er is veel te doen voor groot en klein. En je kunt gewoon genieten van een dagje strand in eigen land.

Attracties

Fun Valley bevat een grote speeltuin op het strand waar kinderen lekker kunnen spelen. Voor volwassenen en jongeren is er ook genoeg te doen. Zoals een avontuurlijk Climbing Park, een spannende Escape Room en diverse teamuitdagingen, zoals Lasertag en Paintball. Of speel met zijn allen Footgolf: een combinatie van voetbal en golf.

Eten, drinken & feestjes

Bij de Cuba Beach Bar kun je lekker eten en drinken. Geniet relaxed van heerlijke snacks, verse broodjes en warme hapjes. En een lekker verfrissend ijsje haal je natuurlijk bij de Eijssalon in Eijsden. Fun Valley is ideaal voor feestjes, zoals een examenfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest.

Fun Valley ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.