Zoeken
Zoeken

Bubbeljungle aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Duinrell
Wassenaar, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Attractiepark en tropisch zwemparadijs met veel (water)attracties, groot zwembad en veel glijbanen. In het attractiepark vind je meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein. Overnacht in het bijbehorend vakantiepark of camping.

Madurodam
Den Haag, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland. Bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag zoals de Dom van Utrecht, Schiphol en Diergaarde Blijdorp. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en er zijn veel leuke doe-activiteiten.

Archeon
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met n van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Sfeerimpressie

Bubbeljungle Informatie

Speelstad Bubbeljungle is voor de kleintjes niet meer weg te denken uit Leiden en omgeving. Het is de perfecte locatie voor een geslaagd dagje uit. Het indoor speelparadijs is maar liefst 2500m2 groot en bestaat uit diverse spectaculaire klimrekken waar kinderen uren kunnen rondrennen, spelen, klimmen en ravotten. Ook ouders zullen zich er vermaken: er is een speciale hoek aanwezig met koffie en snacks. Er is tevens de mogelijkheid voor glow in the dark golf in het Bubbel Golf gedeelte.

Activiteiten

Er is van alles te doen bij Bubbeljungle, de indoor speeltuin is mr dan alleen een speeltuin. Aan ieder detail is gedacht: bezoekers wanen zich in een levensgroot aquarium in Bubbel Jungle. Zo zijn er nieuwe botsauto's aanwezig, zijn er tientallen leuke speeltoestellen te vinden en kun je klimmen bij Bubble Ropes. Glow in the dark midgetgolf kan bij het Bubbel Golf gedeelte. De allerkleinsten kunnen zich uren vermaken in de Bubbel trein: een treintje dat door een groot deel van de jungle rijdt.

Feestjes

Bubbel Jungle is de perfecte locatie om je kinderfeestje te houden. Onbeperkt spelen en lekker samen eten, wat wil je nog meer? Er zijn speciale partyruimtes af te huren voor kinderfeestjes waar de kinderen samen kunnen snoepen en waar de cadeautjes kunnen worden uitgepakt. Je kunt kiezen uit maar liefst zes kinderfeestjes: Benny's Pizzaparty, Benny's Girlsparty, Benny's Kidsparty, Speel- en Golfparty, Benny's Pannenkoekenparty en Speel- en Klimparty.

Groepsarrangementen

Niks te vieren maar toch op zoek naar een leuk dagje weg met een grote groep? Boek dan een van de groepsarrangementen. In Benny's Alles In Een Arrangement mag je onbeperkt spelen in de jungle, krijgen jullie limonade, een waterijsje en friet met mayo of ketchup. Benny's Rondvaartarrangement is leuk voor de oudere kinderen en ouders: terwijl de kinderen zich uitleven in de jungle kunnen jullie een rondvaart van twee uur maken met een luxe boot van Rederij de Geuzen. Dit arrangement is inclusief bittergarnituur en vijf consumpties.

Bubbeljungle ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.