Zoeken
Zoeken

Avonturenpark Valdeludo aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
10.0 (1 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Sprookjesbos
Valkenburg, Limburg
0.0 (0 reviews)

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Kinderstad Heerlen
Heerlen, Limburg
0.0 (0 reviews)

Grote overdekte speeltuin, veel speelplezier voor grote en kleine kinderen, springkussens en trampolines, achtbaan en wildwaterbaan, klimmen en klauteren, super voor kinderfeestjes.

Sfeerimpressie

Avonturenpark Valdeludo Informatie

Ga met de kinderen op avontuur in Avonturenpark Valdeludo in Echt. Dit vrolijke park biedt 30 attracties, waaronder zelf hutten bouwen in het Huttenbouwbos, lasergamen, knuffelen met geitjes op de kinderboerderij en gezellige speeltuinattracties, waaronder de familieschommel, de zandbak en de Tarzan swing. Kinderen gaan op avontuur op de Avonturenberg waar zij zelf hun weg naar de Uitkijktoren zullen moeten vinden. De prijs voor het bereiken van deze toren is het spectaculaire uitzicht over het park vanaf de toren.

Workshops

Om het spelen in het Avonturenpark Valdeludo nog leuker te maken, worden er geregeld workshops gegeven voor kinderen en volwassenen. Een clinic timmeren bijvoorbeeld of een lesje lasergamen. Er zijn zelfs workshops Cross-fietsen. Het volgen van zo een workshop is extra leuk, omdat je de nieuwe vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen in het attractiepark met speeltuin. Zo komt timmeren goed van pas als je zelf een hut gaat bouwen in het bos.

Feestjes

Avonturenpark Valdeludo biedt veel plezier en vormt daarom het perfecte decor voor feestjes. Het park staat ter beschikking voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedagen en zelfs bedrijfsfeestjes. Er zijn speciale arrangementen samengesteld. Zo kan een feestje worden gecombineerd met de indooractiviteiten van All-In, ook in Echt. Of boek Valdeludo by Night en geniet van heerlijke eten en drinken bij de foodtrucks in een sprookjesachtig verlicht park. Uiteraard worden er ook arrangementen op maat gemaakt.

Eten & drinken

Avonturenpark Valdeludo heeft een centraal gelegen horecaplein met overkapping, zodat je altijd droog kunt genieten van een vers frietje of lekkere hamburger bij de foodtrucks. Je betaalt hier met Valdeludo munten die je bij de kassa kunt kopen. Koffie en thee voor volwassenen is gratis. Lekker onbeperkt limonade drinken is ook mogelijk. Je koopt hiervoor een beker die je dan de rest van de dag gratis kan laten vullen.

Avonturenpark Valdeludo ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.