Zoeken
Zoeken

TunFun aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

The Amsterdam Dungeon
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Spannend griezelpark met interactieve tour met acteurs en special effects die je meeneemt in een griezelig verhaal. Je daalt af in de kerkers en beleeft meerdere grappige, leerzame en soms ook een beetje enge shows. Durf jij het aan..?

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

TunFun Informatie

Binnen buiten spelen? Dat doe je bij TunFun in Amsterdam. Dit overdekte speelpark van meer dan 4000m2 is geschikt voor kinderen tussen de nul en twaalf jaar. Er is voor ieder wat wils te doen: of je nou wilt komen klimmen, klauteren, glijden of dansen of wanneer je op zoek bent naar iets spannenders: TunFun Amsterdam is de plek waar je een onvergetelijke dag gaat hebben. TunFun ligt centraal in Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Activiteiten

Er is van alles te doen bij TunFun. Leef je helemaal uit op een van de trampolines, in de ballenbakken of op de hangbrug. Ben je op zoek naar wat meer sensatie? Wie weet durf jij dan wel van de vrijeval glijbaan af! Avontuur vind je in de Blackbox, een ruimte in het donker waar je moet proberen om de weg naar buiten te vinden. Sinds kort heeft TunFun een nieuwe attractie: Underworld, waar je in een opblaasbare survivalbaan de strijd aan moet gaan tegen je vrienden.

Theater bij TunFun

Ieder seizoen heeft TunFun een speciale activiteit op het programma staan: theater voor de allerkleinsten. Iedere eerste dinsdag van de maand kunnen kinderen van nul tot vier jaar met hun ouders en/of begeleiders terecht bij een van de theatershows van TunFun. De shows zijn speciaal geschreven voor kinderen van deze leeftijd en bevatten poppenkasten en shows met marionetten. 

Feestje vieren

TunFun Amsterdam is de perfecte plek om een geslaagd feestje te vieren. Of je nou met je hele klas komt of met een verjaardagsfeestje: het speelparadijs biedt met haar 4000m2 genoeg ruimte voor diverse grote groepen! Kies voor een van de arrangementen: TunFunFeest, TunFunFeest Speciaal Tarief, VIP Feest en Lasergame Feest. Welk arrangement je ook kiest: uren speelplezier gegarandeerd!

TunFun ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.