Zoeken
Zoeken

Holle Bolle Boom aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Sfeerimpressie

Holle Bolle Boom Informatie

Bij de Holle Bolle Boom kunnen kinderen de hele dag vol plezier spelen, zoals Binnen als Buiten als bij Plons. Dit zijn namelijk de drie speelwerelden van de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn, Noord-Holland. Koning Pa-Radijs de mascotte van het park heet iedereen van harte welkom. Het park is zeer geschikt voor kinderen van 0 tot en met 11 jaar.

Holle Bolle Binnen en Buiten

Weer of geen weer, je kunt altijd terecht bij de Holle Bolle Boom. In de speelwereld Holle Bolle Binnen speel je lekker overdekt. Er staat een reuzenboom waar je in mag klimmen, kies leuke kleren uit de verkleedkist of ontdek het koninkrijk van Pa-Radijs door van de glijbaan af te roetsjen. Voor kindjes van 0 tot en met 3 is er een minigaard waar ze onbezorgd en veilig kunnen spelen. Ouders genieten er van gratis wifi.

Het buitengedeelte van de Holle Bolle Boom zal een groot avontuur bieden voor alle kinderen die zelfstandig kunnen spelen (ongeveer vanaf een jaar of 4). Er is een spannende kabelbaan, een toren van appelkisten en een spannend doolhof. Er is een speurtocht deze kun je ophalen bij het Klokhuis en tussen de fantasierijke speeltoestellen ligt een prachtige midgetgolfbaan waar het hele gezin van zal genieten.

Holle Bolle Plons

De derde wereld is wederom overdekt. Neem je zwemkleding mee en wordt lekker nat op het Fonteinplein, stap op een rups en plons in het water of glij van de supersnelle familieglijbaan. Kinderen kunnen klimmen en klauteren en lekker spelen in het water. Zwemvleugeltjes zijn verplicht voor kinderen zonder zwemdiploma A. Ouders en begeleiders mogen overigens ook lekker mee plonsen in het zwembad.

Eten & Drinken

Tijdens het spelen is het fijn om wat te eten en te drinken. Dat kan in Restaurant Het Klokhuis of de Stamboom. Beide restaurants liggen op het park en bieden tevens speelplezier in de Holle Bolle Binnen wanneer je in de restaurants gaat eten. Voor gasten van het Klokhuis geldt dat je na 6 uur s avonds gratis mag spelen in de Holle Bolle Binnen.

Holle Bolle Boom ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.