Zoeken
Zoeken

The Amsterdam Dungeon aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

Sfeerimpressie

The Amsterdam Dungeon Informatie

Heb jij je altijd afgevraagd hoe criminelen vroeger werden ondervraagd of opgesloten? Dan moet je echt naar The Amsterdam Dungeon gaan. Hier komt namelijk dankzij goede acteurs 500 jaar duistere geschiedenis tot leven. Kom maar kijken, als je durft!

Shows

Aan de hand van 11 shows beleef je de duistere geschiedenis die alleen in de kerkers kan worden uiteengezet. De professionele cast neemt je mee op een reis met kakelende heksen, een geschifte rechter en een duivelse beul die jezullen laten lachen en schrikken.

Interactief

De shows doorloop je tijdens de rondleiding. Iedere kamer is uniek en heeft een eigen gruwelijk geheim dat door middel van een interactief spel aan je zal worden verteld. Maar het word je niet alleen verteld. Je wordt meegezogen in het verhaal en leert door deze interactieve shows van alles over de geschiedenis. Van martelaars tot de Spaanse Inquisitie en van de Hel op de Batavia tot aan de Heksenjacht. Wie weet ben je getuige van een heksenverbranding.

Schoolreisjes & feestjes

The Amsterdam Dungeon Experience is een perfect uitje voor een schoolreisje en voor tieners. Maar ook voor een verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest staat The Amsterdam Dungeon tot je beschikking. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een beetje griezelen? Je kunt het schoolreisje of feestje makkelijk combineren met andere attracties in Amsterdam, zoals Madame Tussauds, een rondvaart door de grachten en meer.

Eten & Drinken

Voor feestjes is het mogelijk om een drankje te doen in The Last Shot, een bar in The Amsterdam Dungeon. Wil je na een gewoon bezoek aan The Amsterdam Dungeon een hapje eten of even een rustgevend kopje thee drinken? Dan kun je in Amsterdam terecht bij de verschillende leuke cafs, bars en restaurants. Dankzij de centrale ligging in het winkelhart van Amsterdam vind je altijd een gezellige plek om wat te eten, drinken en na te praten.

The Amsterdam Dungeon ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.