Zoeken
Zoeken

Sprookjeswonderland aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

Sprookjeswonderland Informatie

Beleef de betovering in Enkhuizen in het gezellige Sprookjeswonderland. Stap in een heerlijke wereld met kabouters, feeën en heksen en geniet van leuke attracties met het hele gezin. Er is veel te zien en te doen, want naast een Sprookjesbos zijn er ook heel veel doe-attracties.

Sprookjesbos

Sprookjeswonderland heeft een magisch Sprookjesbos waar kinderen van alle leeftijden op en top zullen genieten. Er zijn zingende standbeelden, een gezellig kabouterdorp, het huisje van de heks van Hans & Grietje, bezoek Roodkapje en de Bremer Stadsmuzikanten. Waarschuw de kabouters voor de vliegende heks en ga langs bij tovenaar Magus Fluvius. Dit zijn slechts enkele sprookjes die in het bos zijn uitgebeeld. Iedereen zal zijn ogen uitkijken. Een reis door het Sprookjesbos is ook spannend, want wie durft de reus aan zijn grote teen te kietelen?

Attracties

Na het rondkijken in het Sprookjesbos is het tijd voor de kinderen om zelf lekker te gaan spelen in Sprookjeswonderland. Kinderen varen graag rond in de dobberbootjes of stap in de Oldtimers en laat je rondrijden door je kinderen. Stap met zijn allen in de schommelboot d’Avontuur. En als je gewoon allemaal een ritje wil maken dan kies je voor een rondje in de trein. Verder is er nog een Speeltuin met onder meer glijbanen en een kopjesdraaimolen.

Kinderboerderij & Siertuinen

Sprookjeswonderland heeft ook een Kinderboerderij waar kinderen kennis kunnen maken met de lama’s, geitjes en zelfs walibi’s. Verder zijn er nog prachtige Siertuinen die vooral in de lente er sprookjesachtig uitzien.

Eten, drinken & winkelen

In winkeltje De Betovering kun je leuke souvenirs kopen als aandenken aan Sprookjeswonderland. Maar dit is ook het horecapunt van het attractiepark. Je kunt er terecht voor een kopje koffie, thee of fris met wat lekkers erbij, zoals een koek of lekker gebakje. En ook voor een ijsje ben je bij De Betovering aan het juiste adres.

Sprookjeswonderland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.