Zoeken
Zoeken

Speelpark Oud Valkeveen aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

The Amsterdam Dungeon
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Spannend griezelpark met interactieve tour met acteurs en special effects die je meeneemt in een griezelig verhaal. Je daalt af in de kerkers en beleeft meerdere grappige, leerzame en soms ook een beetje enge shows. Durf jij het aan..?

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

Sfeerimpressie

Speelpark Oud Valkeveen Informatie

Willen je kinderen Stronkeltje en Fonkeltje ook zo graag ontmoeten? Neem ze dan mee naar Speelpark Oud Valkeveen in Naarden, waar spelen, veel plezier en veiligheid hand in hand gaan. Ideaal voor een familiedag, schoolreisje, kinderfeestje en natuurlijk voor een dagje uit met het hele gezin.

Attracties

Speelpark Oud Valkeveen bevat veel verschillende attracties en speeltoestellen. Een aantal ervan is zelfs overdekt waardoor je met slecht weer toch een leuk dagje uit kunt hebben. Er zijn achtbanen, extreme draaimolens en superhoge glijbanen. Voor de wat mindere waaghalzen zijn er ook leuke attracties, zoals het Boemeltreintje, het Zandspeelkasteel en natuurlijk de Bijenzweefmolen.

Eten & Drinken

Je kunt je eigen eten en drinken aan de picknicktafels van het Picknickbos opeten. Maar ook kun je hier gaan zitten met het eten uit het restaurant. In het restaurant kun je heerlijk vers belegde broodjes, warme en koude dranken vinden. Bij de horecakraam worden verschillende snacks en broodjes verkocht. Met mooi weer zijn er ook losse ijskraampjes in het park te vinden.

Speelpark Oud Valkeveen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.