Zoeken
Zoeken

PonyParkCity aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Attractiepark Slagharen
Slagharen, Overijssel
9.0 (1 reviews)

Avonturen- en attractiepark met zes themawerelden. Het park telt ruim 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Bezoek ook waterpark Aqua Mexicana met vele leuke glijbanen of overnacht op het vakantiepark. Regelmatig worden er leuke shows en evenementen georganiseerd.

De Waarbeek
Hengelo, Overijssel
0.0 (0 reviews)

Middelgroot pretpark dat zich voornamelijk richt op familiebezoek. Kinderen vermaken zich met een ritje op de jungletrein, maak een tochtje met de waterfietsen op het grote meer of roetsj naar beneden van de rodelbaan.Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Sfeerimpressie

PonyParkCity Informatie

Welkom in PonyParkCity, waar je kunt genieten van maar liefst 300 shetlandpony’s wonen en je zelf met Lucky Luke op jacht naar Daltons kunt gaan. Dit heerlijke vakantiepark in Collendoorn neemt het hele gezin mee naar het stoere Wilde Westen waar cowboys het vee bijeendreven en Indianen hun wigwam opzetten. Dat wordt al snel een vakantie om niet snel te vergeten.

Attracties

PonyParkCity kent diverse attracties, zoals de ponyrijlessen voor kinderen, de ponyverkiezing of stap zelf op een heus cowboypaard om te leren paardrijden. In Lucky Town – de grote stal – kunnen alle buitenactiviteiten ook binnen worden gehouden, waardoor deze altijd doorgaan. Er zijn geweldige shows, je kunt aansluiten bij de Amerikaanse barbecue en genieten van de familieavonden. Ook kun je met het hele gezin Lucky Luke ontmoeten. Verder zijn er onder meer nog een zwembad en een mini-golfbaan op het park aanwezig.

Overnachten

Slapen doe je natuurlijk in je eigen cowboy vakantiehuisje. Alle vakantiehuisjes op het vakantiepark van PonyParkCity zijn geheel in western stijl, compleet met houten meubels en een veranda. Ieder vakantiehuisje heeft overigens zijn eigen mascotte: een pony die je mag verzorgen tijdens het verblijf.

Eten & Drinken

Op het vakantiepark is er een gezellig western-restaurant, genaamd The Saloon. Geheel in stijl kun je hier lekker eten. De keuze varieert van patat met snacks tot complete menu’s voor de stevige trek. Verder kun je in de zomermaanden meedoen aan de gezellige American Barbecue. In The Store kun je iedere dag terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Souvenirs

In de Western-shop van PonyParkCity kun je leuke souvenirs en ansichtkaarten vinden. Leuk voor je zelf als aandenken of om mee te nemen voor of op te sturen naar de thuisblijvers. PonyParkCity in Collendoorn ligt vlakbij Attractiepark Slagharen. Het is daarom mogelijk om tijdens je verblijf in PonyParkCity ook een dagje naar het nabijgelegen Slagharen te gaan voor nog meer western pret.

PonyParkCity ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.