Zoeken
Zoeken

Hellendoorn aanbiedingen

Topdeals

zondag 23 juni
Topdeal!
Geldig t/m 03 november 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Entree

Geldig t/m 05 juli 2024
€32,50 €19,95
-39%
Topdeal!
Geldig t/m 03 november 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Hellendoorn Informatie

Ga je mee op avontuur in Overijssel? Vlakbij de plaats Hellendoorn ligt het spannende Avonturenpark Hellendoorn van de beren Baba en Bella. In Avonturenpark Hellendoorn is het tijd om te genieten van de meest spannende attracties voor groot en klein. Er is een speciaal Dreumesland waar de allerkleinsten veel plezier zullen beleven aan de meest gezellige en vrolijke attracties. Grote kinderen en volwassenen zullen schreeuwen van plezier in de achtbanen en de wildwaterbaan natuurlijk. Er zijn diverse gezellige shows waar je met het hele gezin van kunt genieten.

Attracties

De attracties van Avonturenpark Hellendoorn zijn te verdelen in drie categorien. Er zijn attracties zoals de wildwaterbaan Sungai Kalimantan, achtbanen, waaronder de Rioolrat en de Tornado, en Montezumas Revenge: een waterattractie die wel heel hoog de lucht in gaat. Deze vallen in de groep Stoer & Cool en zijn alleen voor mensen die al die adrenaline aan kunnen.

De tweede categorie attracties zijn de familieattracties. Onder meer de Wild Waterval, Donderstenen achtbaan en de interactieve Discovery Club horen hierbij. Voor de allerkleinsten (de derde categorie) zijn er attracties zoals de Dombomolen, Zwanenmolen en de Vliegende Hollander. Voor veel achtbanen is een minimale lengte-eis ingesteld om de veiligheid van de attractie te waarborgen.

Aquaventura Slidepark

Ben je niet bang voor een beetje water? Dan ga je naar het Aquaventura Slidepark, een themapark binnen Avonturenpark Hellendoorn, dat zeer leuk is voor jong en oud. Neem wel zwemkleding en een handdoek mee voor dit waterglijbanen-paradijs. Er zijn 11 spannende waterglijbanen met uitglijdbak. In het park zijn geen zwembaden aanwezig.

Net als voor de achtbanen zijn er voor veel glijbanen ook lengte-eisen waar je je aan moet houden om de veiligheid van de attractie te kunnen waarborgen. Aquaventura Slidepark is alleen te bezoeken in combinatie met een geldig entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn. De combi-tickets voor het waterglijbanen-paradijs en het attractiepark koop je bij de entree van Avonturenpark Hellendoorn.

Eten & Drinken

In Avonturenpark Hellendoorn kun je natuurlijk ook lekker eten. Een dag vol avontuur sluit je perfect af met het All You Can Eat avondbuffet in Eethuis de Berghoeve. Tegen een vaste prijs kun je een uur lang genieten van een zeer gevarieerd buffet, met onder andere pastagerechten, patat, sat en salades. Tussendoor kun je ook genieten van lekkere voordeelmenus, zoals een hamburger- of frikandel-menu. Of schuif aan bij de restaurants van parkmascottes Baba of Bella, zoals Kapitein Babas en Bellas Smakbar.

Schoolreisjes & Bedrijfsuitjes

Avonturenpark Hellendoorn is een perfect park voor een gezellig schoolreisje voor zowel kleine als grote kinderen. Het park biedt heel veel attracties voor verschillende leeftijden, zodat de hele school kan genieten van een spannende dag. Avonturenpark Hellendoorn is ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende vergader- en feestlocaties op het park te boeken. Natuurlijk kan er naast vergaderd ook genoten worden van een wildwaterbaan of achtbaan. Dat is pas leuk voor een dagje teambuilding.

Hellendoorn ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.