Zoeken
Zoeken

De Waarbeek aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Attractiepark Slagharen
Slagharen, Overijssel
9.0 (1 reviews)

Avonturen- en attractiepark met zes themawerelden. Het park telt ruim 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Bezoek ook waterpark Aqua Mexicana met vele leuke glijbanen of overnacht op het vakantiepark. Regelmatig worden er leuke shows en evenementen georganiseerd.

Sfeerimpressie

De Waarbeek Informatie

In het prachtige Hengelo, vlakbij recreatiewater en camping de Zwaaikom ligt het gezellige familiepretpark De Waarbeek. Mascotte Twekky heet iedereen van harte welkom en viert zelfs jaarlijks met iedereen zijn verjaardag. Kinderen kunnen ook hun verjaardag komen vieren in De Waarbeek. Maar ook schoolreisjes en gewoon gezinnen voor een dagje uit zijn van harte welkom.

Attracties

In pretpark De Waarbeek is veel te zien en te beleven voor kinderen en volwassenen. Op de attracties staat netjes aangegeven of je er gebruik van mag maken of niet. Denk hierbij aan veiligheidsvoorschriften en lengte-eisen. De pret begint al bij binnenkomst met de Megablokken en de Nostalgische speelhal met speeltoestellen waar opa en oma op speelden. Echte waaghalzen stappen in de rodelbaan, terwijl de kleintjes genieten van de jungletrein. Of ga lekker waterfietsen op de grote vijver!

Gezinspretpark, eten & drinken

De Waarbeek is een echt gezinspretpark en dat merk je aan de attracties. Er zijn attracties voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere kinderen en zelfs tieners te vinden. Ook volwassenen zullen zeer genieten van de attracties.Van zoveel pret krijg je natuurlijk trek en dorst. Gelukkig kun je dan in De Waarbeek op verschillende punten terecht voor een hapje en een drankje. Er is een coffeecorner voor een vers kopje koffie, thee, fris met wat lekkers, een snoephuisje en twee snackbarretjes waar je een lekker patatje met snacks kunt kopen.

Groepsuitjes & schoolreisjes

De Waarbeek is niet alleen ideaal voor een dagje uit met het gezin of voor een kinderfeestje, het is ook een heerlijke plek om met zijn allen te genieten van een groepsuitje of schoolreisje. Denk bij groepsuitjes eens aan het vieren van de verjaardag van opa of oma met alle kinderen en kleinkinderen. Of een leuk bedrijfsuitje waarbij je elkaar kunt uitdagen over het water te zweven aan de kabelbaan.

De Waarbeek ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.