Zoeken
Zoeken

Megapret aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Julianatoren
Apeldoorn, Gelderland
6.0 (1 reviews)

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Het Land van Jan Klaassen
Braamt, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Kinderpretpark en poppentheater, dagelijks poppenkast voorstellingen, overdekte speeltuin en buitenspeeltuin, mooie aankleding, leuk voor jonge kinderen en scholen.

SchatEiland Zeumeren
Voorthuizen, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Indoor pretpark en speeltuin geheel in piratenthema. Met een oppervlakte van 5500 vierkante meter het grootste indoor speelparadijs van Nederland. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en ouders/begeleiders.

Sfeerimpressie

Megapret Informatie

In het prachtige Lievelde ligt een zeer leuk en betaalbaar dagje uit voor gezinnen, schoolreisjes, kinderfeestjes en groepsuitjes, genaamd Megapret. En dat je er mega veel pret zal beleven, dat staat als een paal boven water.

Attracties

Megapret biedt speeltuinen binnen en buiten met speeltoestellen die voor verschillende leeftijden geschikt zijn. In Binnenpret kunnen kinderen en volwassenen zich zeker uitleven op de speeltoestellen. Ideaal voor als het wat minder weer is buiten. Maar ook in Buitenpret kun je op de boerderijspeeltoestellen spelen en in spannende attracties stappen. Verder is er nog Waterpret, een waterspeeltuin met waterkanonnen en fonteinen, en Golfpret waar je 18 holes Adventure golf kunt spelen. Reserveren is verstandig, aangezien de ruimte beperkt kan zijn.

Eten & drinken

Je mag je eigen fruit meenemen naar Megapret, maar andere levensmiddelen zijn niet toegestaan. Bij de entree kun je direct het eten en drinken in een arrangement meenemen. Voor groepen zijn er speciale buffetten of menu’s te bespreken.

Megapret ervaringen


10,0 op basis van 2 ervaringen.

10

Tim Mulder

15-11-2016
Verassend veelzijdig!

Mijn kinderen vonden het geweldig! De hele dag hebben Tim en Marieke zich kostelijk vermaakt. Terwijl zij aan het rondrennen waren, konden ik en mijn vrouw lekker in de kantine zitten of toekijken. Daarbij was het nog een verrassend goedkoop ook. Kortom: aanrader!


10

Jansen

06-11-2016
Helemaal top

Schoon veilig en verrassend veelzijdig. Vooral betaalbare arrangementen, we komen snel terug.