Zoeken
Zoeken

SchatEiland Zeumeren aanbiedingen

Entree

dinsdag 27 februari
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
geldig tot 3 maanden na aankoop
€10,95 €6,50
-41%

Sfeerimpressie

SchatEiland Zeumeren Informatie

SchatEiland Zeumeren is met zijn ruim 5500 vierkante meter oppervlakte met voorsprong het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. De grote hal is ingericht met een eiland- en piratenthema. Ga op ontdekkingsreis tussen de scheepswrakken, zoek goud met een zeef en vul je eigen schatkistje (tegen betaling) of verdwaal met de kinderen in het doolhof. Naast veel doe-attracties voor ouders/begeleiders en kinderen, zijn er ook speeltoestellen. Klim maar eens in het kraaiennest en glij dan heel hard naar beneden.

Activiteiten

Dit zijn slechts enkele van de vele attracties die SchatEiland Zeumeren te bieden heeft. Zo kun je ook met kanonnen schieten, de onderwater wereld verkennen en schatgraven waarbij je de aanwijzingen van de piratenkapitein goed moet opvolgen. In de Luie Vissershut kun je even bijkomen. Hier kunnen kinderen even tekenen, kleuren of een puzzel maken. In de zomer kan er ook buiten gespeeld worden. Stap bijvoorbeeld in een waterfiets of speel het Waterballonkatapultspel.

Voorzieningen

SchatEiland Zeumeren is een goede plek voor een stoer kinderfeestje of een dagje uit met school. Ouders of begeleiders die niet mee willen spelen, kunnen bij het restaurant genieten van gratis wifi. Er zijn verschillende arrangementen voor schoolreisjes en kinderfeestjes te boeken. Bij het restaurant geniet je van een patatje met een snack, pannenkoeken en nog veel meer.

SchatEiland Zeumeren ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.