Zoeken
Zoeken

Amusementspark Tivoli aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Julianatoren
Apeldoorn, Gelderland
6.0 (1 reviews)

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Het Land van Jan Klaassen
Braamt, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Kinderpretpark en poppentheater, dagelijks poppenkast voorstellingen, overdekte speeltuin en buitenspeeltuin, mooie aankleding, leuk voor jonge kinderen en scholen.

SchatEiland Zeumeren
Voorthuizen, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Indoor pretpark en speeltuin geheel in piratenthema. Met een oppervlakte van 5500 vierkante meter het grootste indoor speelparadijs van Nederland. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en ouders/begeleiders.

Sfeerimpressie

Amusementspark Tivoli Informatie

Vlakbij Nijmegen in Berg en Dal ligt het gezellige Amusementspark Tivoli. Dit pretpark is geschikt voor basisschoolkinderen van alle leeftijden. De ruim 30 attracties bieden iedereen veel speelplezier.

Attracties

Amusementspark Tivoli heeft de attracties ingedeeld in verschillende groepen, namelijk Familieattracties, Spannend & Stoer, Speeltoestellen en Kinderattracties. Voor iedereen is er wat wils. Alle attracties zijn zeer kindvriendelijk en veilig, waardoor ouders niet per se mee hoeven en kinderen lekker zelf kunnen genieten. Er kan overdekt gespeeld worden.

Eten & Drinken

Er zijn verschillende horecagelegenheden in het park te vinden, waar je terecht kunt voor een lekkere snack, vers belegd broodje, wat te drinken en een kopje koffie. En wanneer je zin hebt om iets te snoepen, dan kun je in het Snoephuissie terecht voor popcorn of een suikerspin.

Schoolreisje & kinderfeestje

Omdat Amusementspark Tivoli zo kindvriendelijk is, is het zeer geschikt voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Terwijl de kinderen lekker spelen, kun je gewoon op een terrasje genieten van een kopje koffie.

Amusementspark Tivoli ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.