Zoeken
Zoeken

Amusementspark Tivoli aanbiedingen

Entree

woensdag 24 juli
geldig op de door jou gekozen dag
€18,25 €14,-
-23%

Sfeerimpressie

Amusementspark Tivoli Informatie

Vlakbij Nijmegen in Berg en Dal ligt het gezellige Amusementspark Tivoli. Dit pretpark is geschikt voor basisschoolkinderen van alle leeftijden. De ruim 30 attracties bieden iedereen veel speelplezier.

Attracties

Amusementspark Tivoli heeft de attracties ingedeeld in verschillende groepen, namelijk Familieattracties, Spannend & Stoer, Speeltoestellen en Kinderattracties. Voor iedereen is er wat wils. Alle attracties zijn zeer kindvriendelijk en veilig, waardoor ouders niet per se mee hoeven en kinderen lekker zelf kunnen genieten. Er kan overdekt gespeeld worden.

Eten & Drinken

Er zijn verschillende horecagelegenheden in het park te vinden, waar je terecht kunt voor een lekkere snack, vers belegd broodje, wat te drinken en een kopje koffie. En wanneer je zin hebt om iets te snoepen, dan kun je in het Snoephuissie terecht voor popcorn of een suikerspin.

Schoolreisje & kinderfeestje

Omdat Amusementspark Tivoli zo kindvriendelijk is, is het zeer geschikt voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Terwijl de kinderen lekker spelen, kun je gewoon op een terrasje genieten van een kopje koffie.

Amusementspark Tivoli ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.