Zoeken
Zoeken

Linnaeushof aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

Linnaeushof Informatie

Ben je op zoek naar de ultieme plek om met je familie of gezin een onvergetelijke dag vol plezier door te brengen? Zoek niet verder. Linnaeushof, gelegen in het prachtige Heemstede, is de bestemming waar de lach op het gezicht van zowel jong als oud nooit meer zal verdwijnen.

Europa's grootste speeltuin

Linnaeushof is niet zomaar een pretpark; het is het grootste speeltuin- en attractiepark in heel Europa. Hier vind je meer dan 350 betoverende speeltoestellen en attracties die de fantasie van jong en oud prikkelen. Van kronkelende glijbanen tot schommels die de lucht doorklieven, van uitdagende klimrekken tot spetterend waterplezier, de diversiteit aan activiteiten lijkt eindeloos.

De kleintjes kunnen zich uitleven in een speciaal ontworpen peuterzone, terwijl oudere kinderen hun moed kunnen testen op spannende klim- en klautertoestellen. Een van de absolute hoogtepunten van Linnaeushof is het uitgestrekte waterspeelgebied, waar kinderen op warme dagen kunnen spelen met waterkanonnen en fonteinen. Durfallen kunnen zich storten op de reusachtige glijbanen en de adembenemende kabelbaan. Voor wie liever wat rust zoekt, biedt Linnaeushof ook prachtige tuinen en gezellige picknickplekken.

Smullen en Sippen

Natuurlijk, na al dat spelen krijg je honger en dorst. Gelukkig heeft Linnaeushof verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden, verfrissende ijsjes en smakelijke snacks. Van hartige pannenkoeken tot knapperige frietjes en gezonde opties, er is voor elk wat wils. Als je je eigen picknickmand wilt meenemen, zijn er genoeg idyllische plekjes om te genieten van je zelf meegebrachte lekkernijen.

Bereikbaarheid

Linnaeushof is gemakkelijk te bereiken, of je nu met de auto komt of de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers die met de auto reizen. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je vanaf station Heemstede-Aerdenhout een korte busrit maken die je rechtstreeks naar het park brengt. Het is dus super handig om een dag vol plezier met je gezin te plannen.

Kortom, Linnaeushof in Heemstede is de ultieme bestemming voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier voor het hele gezin. Met zijn overvloed aan attracties, speeltoestellen en eetgelegenheden is het de perfecte plek om kostbare herinneringen te creëren. Aarzel niet langer en plan je bezoek aan Linnaeushof voor een dag vol lachen, spelen en genieten!

Linnaeushof ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.