Zoeken
Zoeken

Hof van Eckberge aanbiedingen

Entree

zaterdag 03 juni
geldig tot 3 maanden na aankoop
€6,50 €5,-
-23%
geldig tot 3 maanden na aankoop
€8,- €6,-
-25%

Sfeerimpressie

Hof van Eckberge Informatie

Het Hof van Eckberge in Eibergen biedt speelplezier voor groot en klein. Ideaal voor een familiedag of het vieren van een feestje. Er is een grootse buitenspeeltuin om heerlijk buiten te spelen. Is het weer wat minder goed? Dan ga je snel naar binnen om verder te genieten in de binnenspeeltuin. Er is een snoezelruimte waar kinderen lekker kunnen relaxen tussen het spelen door. Ook beschikt Hof van Eckberge over een leuke kinderboerderij /mini-zoo met onder meer papegaaien en wasberen.

Activiteiten

Naast speelplezier voor de kleintjes biedt Hof van Eckberge ook activiteiten voor grotere kinderen en volwassenen. Zo kun je er bowlen, lasergamen en kleddernat worden in het Waterpark. Bij het Strandpaviljoen kun je loungen, maar ook beachvolleybal spelen. En beleef met het hele gezin – of als teamuitje – een avontuur in het wilgendoolhof.

Eten en Drinken

Het Hof van Eckberge beschikt over een gezellig, groot restaurant met een heerlijke kaart waar iedereen wat lekkers op terug zal vinden. Het restaurant is ook te bezoeken zonder deel te nemen aan enige activiteiten. De uitgebreide kaart biedt verschillende gerechten voor de lunch, voor bij de koffie of het diner. Ook bij het Strandpaviljoen kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Feesten en partijen

Hof van Eckberge is een compleet uitgaanscentrum met vergadercentrum. Boek een van de vele arrangementen voor een schoolreisje, kinderfeest of een familiedag. Voor een besloten feest staat het Strandpaviljoen tot je beschikking. Maar ook het restaurant is een perfecte plek voor feestjes. Volg tijdens een kinderfeestje eens een kookworkshop of combineer bowlen met spelen in het Waterpark. Voor bedrijven heeft Hof van Eckberge ook diverse arrangementen voor uitjes, feesten, vergaderen en teambuilding.

Hof van Eckberge ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.