Zoeken
Zoeken

Hof van Eckberge aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Julianatoren
Apeldoorn, Gelderland
6.0 (1 reviews)

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

Amusementspark Tivoli
Berg en Dal, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Vrolijk en kleinschalig amusementspark voornamelijk gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar, met attracties voor kinderen en familie. Alle attracties zijn zeer kindvriendelijk en veilig en met slecht weer kan er overdekt gespeeld worden.

SchatEiland Zeumeren
Voorthuizen, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Indoor pretpark en speeltuin geheel in piratenthema. Met een oppervlakte van 5500 vierkante meter het grootste indoor speelparadijs van Nederland. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en ouders/begeleiders.

Sfeerimpressie

Hof van Eckberge Informatie

Het Hof van Eckberge in Eibergen biedt speelplezier voor groot en klein. Ideaal voor een familiedag of het vieren van een feestje. Er is een grootse buitenspeeltuin om heerlijk buiten te spelen. Is het weer wat minder goed? Dan ga je snel naar binnen om verder te genieten in de binnenspeeltuin. Er is een snoezelruimte waar kinderen lekker kunnen relaxen tussen het spelen door. Ook beschikt Hof van Eckberge over een leuke kinderboerderij /mini-zoo met onder meer papegaaien en wasberen.

Activiteiten

Naast speelplezier voor de kleintjes biedt Hof van Eckberge ook activiteiten voor grotere kinderen en volwassenen. Zo kun je er bowlen, lasergamen en kleddernat worden in het Waterpark. Bij het Strandpaviljoen kun je loungen, maar ook beachvolleybal spelen. En beleef met het hele gezin of als teamuitje een avontuur in het wilgendoolhof.

Eten enDrinken

Het Hof van Eckberge beschikt over een gezellig, groot restaurant met een heerlijke kaart waar iedereen wat lekkers op terug zal vinden. Het restaurant is ook te bezoeken zonder deel te nemen aan enige activiteiten. De uitgebreide kaart biedt verschillende gerechten voor de lunch, voor bij de koffie of het diner. Ook bij het Strandpaviljoen kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Feesten enpartijen

Hof van Eckberge is een compleet uitgaanscentrum met vergadercentrum. Boek een van de vele arrangementen voor een schoolreisje, kinderfeest of een familiedag. Voor een besloten feest staat het Strandpaviljoen tot je beschikking. Maar ook het restaurant is een perfecte plek voor feestjes. Volg tijdens een kinderfeestje eens een kookworkshop of combineer bowlen met spelen in het Waterpark. Voor bedrijven heeft Hof van Eckberge ook diverse arrangementen voor uitjes, feesten, vergaderen en teambuilding.

Hof van Eckberge ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.