Zoeken
Zoeken

Het Land van Jan Klaassen aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Julianatoren
Apeldoorn, Gelderland
6.0 (1 reviews)

Attractie- en familiepark, voornamelijk gericht op kinderen t/m 12 jaar, met veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen. Kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en in het Dinopark. Er worden regelmatig leuke shows en evenementen georganiseerd.

SchatEiland Zeumeren
Voorthuizen, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Indoor pretpark en speeltuin geheel in piratenthema. Met een oppervlakte van 5500 vierkante meter het grootste indoor speelparadijs van Nederland. Geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en ouders/begeleiders.

Sfeerimpressie

Het Land van Jan Klaassen Informatie

Kom eens naar Braamt en waan je in een grote poppenkast in Het Land van Jan Klaassen. De poppenkastbewoner en zijn vrienden hebben namelijk een grote speeltuin waar kinderen heerlijk en vooral veilig kunnen spelen. Er is heel veel te doen, zowel binnen als buiten. En uiteraard kun je naar de spannende avonturen van Jan Klaassen in de poppenkast kijken. Het Land van Jan Klaassen is zeer geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Poppenkast

Het Poppentheater van Het Land van Jan Klaassen biedt dagelijks verschillende voorstellingen die spannend zijn voor kinderen en voor volwassenen een feest der herkenning zullen zijn. Ga mee op avontuur op zoek naar een Zeemeermin of help Jan Klaassen en Katrijn om de poppenkast te beschermen tegen de slechterik. Het Poppentheater is het grootste poppentheater van Nederland en is geheel overdekt.

Binnen speeltuin

In de overdekte indoor speeltuin kun je altijd terecht – vooral als het buiten regent. Er is heel veel te doen. Zo is er een klimwand, een treintje, een spookhol, gekke fietsen en autootjes om mee rond te crossen en een speelhoek vol lego. De klimhuisjes, glijbanen, kinderdisco en nog veel meer zien eruit alsof ze zo uit de poppenkast zijn gekomen.

Buiten speeltuin

Met mooi weer ga je met de kinderen natuurlijk lekker buitenspelen. Er is een waterspeeltuin, waar je kletsnat kunt worden, maar ook glijbanen, wiebeldieren, airtrampoline, een western dorp en verschillende schommels. Ook vind je buiten het Dorp van Jan Klaassen. Net als in de binnen speeltuin zijn ook de attracties buiten geheel in stijl met de poppenkast.

Eten & Drinken

Het Land van Jan Klaassen kent diverse horecapunten waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook vind je door het hele park verschillende picknicktafels waar je gezellig met zijn allen aan plaats kunt nemen.

Overnachten

Wil je blijven slapen? Dat kan op kindercamping Jan Klaassen Dromenland. Entree voor het attractiepark is bij de prijs van deze camping inbegrepen.

Het Land van Jan Klaassen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.