Zoeken
Zoeken

De Goudvis aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

The Amsterdam Dungeon
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Spannend griezelpark met interactieve tour met acteurs en special effects die je meeneemt in een griezelig verhaal. Je daalt af in de kerkers en beleeft meerdere grappige, leerzame en soms ook een beetje enge shows. Durf jij het aan..?

Ripley's Believe It or Not
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Een waar museum vol rariteiten die je versteld doen staan, van echte gekrompen mensenhoofden tot aan 7 meter hoge standbeelden van auto-onderdelen. Stap in een 4D filmritje en lounge in de bar na afloop.

Holle Bolle Boom
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Speelpark met overdekt zwembad, gericht op kinderen t/m 11 jaar, veel ruimte om vrij te spelen, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin, zwembad met glijbaan, vrolijke aankleding, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en scholen.

De Goudvis Informatie

In St. Maartenszee vind je een gezellig recreatiepark genaamd De Goudvis. Ideaal voor een gezellig dagje uit. Het is overigens een heel geschikt park voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiedagen.

Buitenspelen

De Goudvis bestaat uit een grote buitenspeeltuin, waar je iedere dag voor dagrecreatie een blokhut kunt huren. Terwijl de kinderen lekker buitenspelen heb je een eigen plekje om te lunchen en te zitten. Er zijn voor alle leeftijden verschillende speeltoestellen te vinden, zoals een zandbak, schommels en klimrekken.

Binnen spelen

Naast een grote buitenspeeltuin is er ook een indoor speelparadijs. Aan het einde van de dag kunnen kinderen genieten van een echte kinderdisco. Deze is voor iedereen in het indoor speelparadijs vrij toegankelijk en iedereen mag meedansen.

Eten & drinken

Van al dat spelen krijg je trek. En in de cafetaria kun je terecht voor snacks en diverse menu’s. Je mag ook altijd eigen meegebrachte eten en drinken nuttigen. Hiervoor zijn gezellige picknickplaatsen ingericht.

De Goudvis ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.