Zoeken
Zoeken

Pyramide van Austerlitz aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

KidZcity
Utrecht, Utrecht
0.0 (0 reviews)

Grote indoor speelhal, gericht op kinderen van alle leeftijden, attracties voor jonge en oudere kinderen, klimmen en klauteren, lasergamen, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en gezinnen.

Pyramide van Austerlitz Informatie

Napoleon was een groot heerser en had zelfs volgelingen in Nederland. Op de Utrechtse Heuvelrug werd in opdracht van generaal Marmont ter ere van de veldslag naar Egypte een Pyramide gebouwd met daarop een obelisk, zodat de successen van de keizer bekend werden. Het monument werd door de broer van Napoleon vernoemd naar de veldslag in het Tsjechische Austerlitz. Jarenlang gaf alleen de stenen obelisk aan waar de Pyramide zich bevond, maar deze is na een grote renovatie van het gebied ook weer zichtbaar geworden.

De Pyramide van Austerlitz heeft een groot restaurant en een gezellige, grote speeltuin waar kinderen van alle leeftijden veilig kunnen spelen. Het is een begrip voor kinderfeestjes en schoolreisjes, omdat het overzichtelijk is en veel vertier brengt. Het restaurant is een zelfbedieningsrestaurant en heeft een gezellig terras. Naast de speeltuin ligt het Lunapark, een attractieparkje met onder meer botsauto’s, een treintje en zweefmolen. Voor deze attracties heb je muntjes nodig die bij het restaurant of de kassa verkrijgbaar zijn.

Pyramide van Austerlitz ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.