Zoeken
Zoeken

KidZcity aanbiedingen

Entree

woensdag 22 mei
Geldig t/m 31 januari 2024
€17,- €13,60
-20%

KidZcity Informatie

In een grote fabriekshal op het industrieterrein bij de Lage Weide te Utrecht ligt een geweldig indoor speelparadijs genaamd KidzCity. De immense hal biedt een grote diversiteit aan attracties en zorgt voor uren speelplezier voor groot en klein.

Attracties

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speelattracties van KidzCity. Er is een KidzCity klimkasteel die bijna tot het dak lijkt te reiken, een lange en hoge familieglijbaan, botsautootjes en een spannend klimdoolhof. Kom daar nog maar eens uit.Kleine kinderen (vanaf 1 jaar) zijn ook zeker welkom in KidzCity. Zij spelen veilig en vertrouwd in de Pamperhoek of gaan lachend in de Balloonride draaimolen of de Safaritrein. Ook de Paardencarrousel is een geschikte attractie voor de allerkleinsten.

Actieve games

De Lasergame en Timekeeper zijn spannende actieve speeltoestellen met veel verrassingen. De Timekeeper is een soort tijdmachine, eenmaal binnen mag je foamballetjes afschieten op een trechter. Probeer zoveel mogelijk balletjes te schieten binnen de tijd. Bij de Lasergame is het de bedoeling dat je andere kinderen raakt en dat je zelf het minst wordt geraakt met een echt laserpistool.

Kinderfeestjes

Kom je een kinderfeestje vieren in KidzCity dan hoef je dat alleen maar bij binnenkomst door te geven. De medewerkers van het speelparadijs zorgen ervoor dat op de afgesproken tijd het eten klaar staat in het restaurant. Het is overigens ook een ideale plek voor schoolreisjes.

Eten & Drinken

KidzCity heeft een eigen restaurant waar je lekker kunt eten en drinken. In het speelparadijs vind je ook diverse terrasjes waar papa, mama of andere begeleiders rustig kunnen zitten kijken naar de avonturen van hun kinderen op de speeltoestellen onder het genot van een kopje koffie. Bovendien genieten ouders van gratis wifi, zodat je gewoon lekker kunt internetten op je smartphone of tablet, terwijl de kinderen zich uitleven in KidzCity.

KidZcity ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.