Zoeken
Zoeken

Kameleon Terherne aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Sybrandy's Speelpark
Oudemirdum, Friesland
2.0 (1 reviews)

Speelpark met leuke kinderattracties, gericht op kinderen en gezinnen, gezellige sfeer, achtbaantjes en waterbaan, overdekte speeltuinen, lekker dagje weg met het hele gezin maar ook leuk voor een kinderfeestje.

Duinen Zathe
Appelscha, Friesland
0.0 (0 reviews)

Attractiepark en familiepark, attracties voor kleine en oudere kinderen, grote speeltuin, gastvrije gezellige sfeer, veel mogelijkheden voor groepen, scholen en bedrijven.

Sfeerimpressie

Kameleon Terherne Informatie

Waan jezelf een dag lang in een echt jongensboek in Kameleondorp Terherne. Dit attractiepark staat helemaal in het teken van de boeken van de Kameleon. En dat merk je overal aan. Het thema vind je terug in de attracties en wordt extra versterkt doordat alle medewerkers verkleed zijn als karakters uit deze populaire boeken.

Attracties

Spelen op het Kameleoneiland, speuren in het dorp of varen op de boerensloot net als Gerben, Hielke en Sietse, dat doe je in Kameleondorp Terherne. Er zijn verschillende doe-activiteiten, zoals poolstokspringen, klimmen en klauteren. Kinderen maar ook volwassenen zullen zeker genieten van de jaren 50 stijl in het dorp. Het is ook heel geschikt voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes. En neem schone kleren mee, want vies worden mag!

Eten & Drinken

Voor een hapje en een drankje kun je terecht in de Theetuin of Caf Vrolijk. Naast een kleine kaart staat er in ieder geval koffie, thee en vers gebak op het menu.

Kameleon Terherne ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.