Zoeken
Zoeken

Duinen Zathe aanbiedingen

Duinen Zathe Informatie

Attractiepark Duinen Zathe ligt vlakbij het altijd mooie Appelscha. Het familiepretpark biedt plezier voor het hele gezin. Er is toch niets heerlijker dan lekker actief buitenspelen in een veilige omgeving? Alle attracties zijn namelijk voorzien van informatie over leeftijd en lengte, zodat je kind altijd veilig kan spelen en genieten van wat Duinen Zathe te bieden heeft. Mascotte Spur de rups daagt iedereen, jong en oud, uit om in zijn achtbaan te stappen.

Pret voor het hele gezin

Duinen Zathe is een echt familiepretpark. Zo mag zelfs de hond mee - mits aangelijnd - naar het pretpark. Hij mag echter niet in de attracties. Het pretpark is toegankelijk voor mindervaliden, want hier zijn verschillende voorzieningen voor getroffen, zoals speciaal sanitair en bredere deuren.

Attracties

Springen op de trampolines, klimmen en klauteren op de klautervulkaan en gieren van plezier in achtbaan Spur & The Big Apple... het zijn slechts drie van de vele attracties waar je met zijn allen van kan genieten. Zo kunnen je in Duinen Zathe ook lekker apenkooien, griezelen in het spookhuis en de superglijbanen van Hara Kiri bedwingen. Altijd spectaculair is de Duinen Zathe goochelshow waar groot en klein zich zal verbazen over de illusies.

Speciale arrangementen

Duinen Zathe staat bekend om haar gastvrijheid en ruimte voor speciale arrangementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, schoolreisjes en groepsreizen. Ook een familiedag vier je in Duinen Zathe. Want terwijl de kinderen genieten van alle attracties, genieten de volwassenen bijvoorbeeld van koffie met wat lekkers op het terras. Of stap je samen met de (klein)kinderen toch in de achtbaan?

Eten & drinken

Uiteraard kun je in het restaurant van Duinen Zathe genieten van vers belegde broodjes, koffie, thee, frisdrank en diverse warme en koude snacks. Dit restaurant is geschikt voor de lekkere trek en ook voor grotere menu's. De frites worden geheel glutenvrij gebakken, zodat iedereen ervan kan genieten.

Duinen Zathe ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.