Zoeken
Zoeken

Entree

woensdag 24 juli
Geldig t/m 03 november 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Arrangementen

incl. all you can eat
€31,50 €24,50
-22%

Overnachting

€159,- v.a. €118,-
-26%

Sfeerimpressie

Wunderland Kalkar Informatie

Gevestigd in een overigens nooit in gebruik genomen elektriciteitscentrale te Kalkar in Duitsland vind je het prachtige attractiepark Wunderland Kalkar. In 1995 opende dit park haar deuren. Het park ligt overigens in Duitsland, maar is van de Nederlandse zakenman Hennie van der Morst, die meerdere attractieparken heeft op bijzondere locaties die eigenlijk voor een ander doel werden aangelegd. En dat maakt Wunderland Kalkar zo bijzonder.

Attracties

Wunderland Kalkar bestaat uit verschillende onderdelen, maar samen vormt dit immense complex een compleet uitgaanscentrum met een attractiepark, hotels, restaurants, tennisbanen en nog veel meer.Binnen Wunderland Kalkar ligt Kernies Familieland met al haar attracties. Er zijn verschillende draaimolens (onder meer tea cups en een grote zweefmolen), een boomstam ride, een klimwand op de bijzondere, beschilderde koeltoren en een reuzenrad. Kies voor een all-in dagarrangement, dan hoef je het eten en drinken in Kernies Familieland niet apart te betalen.

Eten & Drinken

Op Wunderland Kalkar bevinden zich verschillende restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er is onder meer een Buffet-restaurant en een Grand Caf met een gevarieerde kaart. In de Cafstraat van Wunderland Kalkar kun je genieten van diverse gethematiseerde cafs, zoals een Westernsaloon, Ierse pub, Loungebar en een Wijnkelder.

Uitgaanscentrum

In het uitgaanscentrum van Wunderland Kalkar is het altijd een groot feest. De mooie zalen bieden genoeg ruimte voor spectaculaire partys. Bovendien kun je met een all-in arrangement lekker doorfeesten, want de drankjes zijn al betaald. In het uitgaanscentrum kun je overigens ook bowlen en biljarten.

Overnachten

Wil je na een feestje blijven slapen of wil je gewoon alle facetten van Wunderland Kalkar meemaken? Dan is het verstandig om te blijven slapen. Hiervoor hoef je Wunderland Kalkar niet eens te verlaten, want er zijn maar liefst zes hotels op het complex te vinden. Waaronder een Familiehotel, Kernies Hotel (naast Kernies Familiepark) en Hotel Rosalie.

Wunderland Kalkar ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.