Zoeken
Zoeken

Tropical Islands aanbiedingen

Sfeerimpressie

Tropical Islands Informatie

Ben je op zoek naar een attractiepark waar je jezelf even in een tropisch regenwoud waant? Dan is Tropical Islands bij Krausnick-Gro in Duitsland misschien wel de mini-vakantie die je zoekt. Het park ligt op een oud vliegveld terrein en is compleet overdekt. Onder de overkoepeling vindt je een imposant stukje regenwoud, compleet met palmbomen en een tropische rivier.

Attracties

Tropical Islands is een waterattractiepark en de meeste attracties hebben dan ook te maken met water. Er zijn glijbanen, strandjes en zelfs watervallen waar je een heerlijke duik kunt nemen in de tropische rivier. Voor kinderen die nog niet zo goed kunnen zwemmen is er een speciale Kidspool met speeltoestellen in het water en kleine glijbaantjes. En wil je op een bijzondere wijze genieten van het zwembad? Stap dan in de Magical Lagoon waarbij het water sprookjesachtig is verlicht. Ben je uitgezwommen en gespeeld met de kinderen, dan kun je met de Rainforest tour mee om meer te leren over deze unieke biotoop.

Eten & drinken

Natuurlijk kun je overal in de Tropical Islands iets lekkers eten of drinken. In de Tropical Forest bijvoorbeeld kun je terecht voor een gezellige barbecue. Er zijn verschillende restaurants, maar ook barretjes en lounges, met heerlijke cocktails zoals je van een tropisch resort mag verwachten.

Wellness & overnachten

Naast zwemmen en wandelen kun je bij Tropical Islands ook terecht voor een sauna & spa behandeling. Droom weg tijdens een heerlijke massage of verwen jezelf met een uurtje in de sauna.Een dagje vertoeven in Tropical Islands is leuk, maar het kan natuurlijk nog leuker door er te overnachten. Bij de Tropical Islands zijn verschillende lodges, kamers en zelfs tenten te bespreken waar je heerlijk kunt slapen. Uiteraard zijn deze helemaal in stijl met Tropical Islands zelf. Zo waan je je echt even op een tropisch eiland.

Tropical Islands ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.