Zoeken
Zoeken

Speelpark Hoge Boekel aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Attractiepark Slagharen
Slagharen, Overijssel
9.0 (1 reviews)

Avonturen- en attractiepark met zes themawerelden. Het park telt ruim 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. Bezoek ook waterpark Aqua Mexicana met vele leuke glijbanen of overnacht op het vakantiepark. Regelmatig worden er leuke shows en evenementen georganiseerd.

Speelpark Hoge Boekel Informatie

Speelpark Hoge Boekel in Enschede is een top uitje voor groot en klein. Kinderen van alle leeftijden kunnen er veilig spelen op toestellen die helemaal aansluiten bij hun belevingswereld en vaardigheden. Kinderen kunnen buiten spelen in leuke bootjes of klimmen in het klimrek. Binnen is er een luchtkussen en trampolines. Met goed en slecht weer kun je altijd lekker spelen. Naast de speeltoestellen is het mogelijk om met het hele gezin te genieten van de leuke midgetgolfbaan.

Arrangementen

De Hoge Boekel heeft voor feesten en partijen ook een mooi zalencentrum met een groot restaurant en terras in de zon. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest is het een ideale locatie om hier je feest te geven. Kinderen hoeven zich tussen de gangen van het diner door niet te vervelen en een bedrijfsuitje is pas compleet met een leuke ronde midgetgolfen. Of boek voor je kind een kinderfeestje, want zoveel speelplezier willen ze graag met hun vriendjes delen.

Speelpark Hoge Boekel ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.