Zoeken
Zoeken

Plopsaland de Panne aanbiedingen

Topdeals

dinsdag 21 mei
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
€48,50 €36,37
-25%
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
v.a. €1,-
Bied mee!

Entree

Geldig t/m 13 juli 2025
€18,-
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
€48,50 €36,37
-25%
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Plopsaland de Panne Informatie

In het gezellige Belgische De Panne ligt het grootste Plopsa park van allemaal: Plopsaland De Panne. Met zijn eigen Plopsa theater en Walk of Fame is dit een compleet park waar je met het hele gezin zal genieten van een geweldig dagje uit.

Attracties

Voor iedereen is er wat wils in familiepark Plopsaland De Panne. Stap in de Bloemenmolen van Maya met je kleine kinderen en gil van plezier in achtbaan Anubis The Ride. Wandel met elkaar door Het Bos van Plop en loer binnen bij de verschillende huisjes. Misschien bakt Kabouter Plop er wel Plopkoeken. En wie voor een spetterend dagje uit gaat, stapt met veel plezier in een van de vele waterattracties.

Eten & Drinken

Een dag vol plezier, daar krijg je natuurlijk trek van. Daarom zijn er in Plopsaland De Panne verschillende restaurantjes en horecagelegenheden te vinden, verdeeld over het park. Vers belegde broodjes, pizza, hamburgers en natuurlijk echte Belgische frietjes behoren tot het uitgebreide menu. Ieder restaurant is anders en past perfect in het thema van de diverse werelden die je in het park tegen kunt komen.

Shows & Evenementen

Het hele jaar door zijn er verschillende soorten shows en evenementen. Zo wordt er jaarlijks een groots Halloween feest georganiseerd. En ook de Kerstdagen zijn betoverend in Plopsaland De Panne. Bovendien is er altijd wel iets te beleven op het Bumba Plein of in het Plopsa Theater.

Meet & Greet

Lekker knuffelen met je favoriete Studio 100 karakters, dat kan zomaar het hoogtepunt van de dag zijn voor je kind. Daarom zijn er dagelijks verschillende Meet & Greet momenten, met bijvoorbeeld Bumba, Maya of Mega Mindy.

Overnachten

Een dagje Plopsaland De Panne is zo leuk, dat je misschien wel een tweede dag wilt gaan. Gelukkig kun je in De Panne in diverse hotels overnachten. Er zijn ook leuke vakantieparken vlakbij het strand van deze badplaats.

Plopsaland de Panne ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.