Zoeken
Zoeken

Plopsa Indoor Hasselt aanbiedingen

Topdeals

woensdag 24 juli
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
€27,50 €22,-
-20%

Entree

Geldig t/m 15 juli 2024
€13,50
Topdeal!
Geldig t/m 13 juli 2025
€27,50 €22,-
-20%
Geldig t/m 13 juli 2024
€27,50 €22,50
-18%

Sfeerimpressie

Plopsa Indoor Hasselt Informatie

Wanneer het weer wat minder goed is, maar je wil wel naar een Plopsa-park met de kinderen, dan kun je altijd terecht bij Plopsa Indoor Hasselt, gelegen bij Hasselt in België. In dit vrolijke, overdekte Studio 100 park kom je allemaal bekende karakters tegen. Zoals Mega Mindy, Bumba en K3. En ja, met mooi weer kun je er ook nog buiten spelen.

Attracties

Plopsa Indoor Hasselt is net een grote speeltuin met leuke attracties. Zo kun je spelen in de Maya speeltuin, net doen alsof je Piet Piraat bent in De Scheve Schuit of glij van de Megaglijbaan af. Papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook lekker meedoen. Verder is er ook nog een gezellige Carrousel en een vrolijke K3-zweefmolen. Met mooi weer kan je ook lekker met de kinderen buitenspelen. In de Dansende fonteinen bijvoorbeeld of op de Klimberg.

Eten & Drinken

Bij Plopsa Indoor Hasselt kun je ook heerlijk eten. Haal een patatje met een snack bij Frieda Kroket of wil je liever een hamburger of braadworst van het Plophuisje. Voor koffie met wat lekkers kun je ook terecht bij het Studio 100 Café of Mevrouw Praline.

Shows, evenementen, meet & greet

Net als in de andere Plopsa parken kun je ook in Plopsa Indoor Hasselt genieten van leuke shows met Bumba of Maya de Bij. En met Halloween is het er helemaal griezelig leuk. Kinderen vinden het geweldig om met hun vriendjes van Studio 100 te knuffelen. Er zijn daarom ook regelmatig leuke Meet & Greets. Met Maya bijvoorbeeld of Bumba.

Overnachten

Wil je heerlijk genieten van al het leuks dat Hasselt te bieden heeft en ook nog eens extra genieten met de kinderen in Plopsa Indoor Hasselt? Dan kun je bij het park blijven overnachten. Er zijn verschillende hotels in de directe omgeving, maar ook een vakantiepark met bungalows waar de pret gewoon doorgaat.

Plopsa Indoor Hasselt ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.