Zoeken
Zoeken

Parc Astérix aanbiedingen

Entree

zaterdag 22 juni
Geldig t/m 05 januari 2025
€62,- €49,60
-20%

Sfeerimpressie

Parc Astérix Informatie

Tijdens de heerschappij van Julius Ceasr was heel Gallië bezet. Heel Gallië? Nee natuurlijk niet. Want het dorpje van Asterix en Obelix hield fier stand tegen de Romeinse bezetter. Tot op de dag van vandaag. Want de populaire Franse striphelden hebben hun eigen pretpark, Parc Asterix, in Plaily – zo’n 35 kilometer boven Parijs. Waan je een dagje in de oude tijd van de Romeinen in het gezellige Parc Asterix.

Attracties

Het park kent diverse achtbanen, waaronder de langste houten achtbaan van Europa: Tonnere de Zeus. Lekker nat word je in de diverse waterattracties, zoals Menhir Express en Romus et Rapidus. De namen, vormgeving en stijl van de attracties geven je het gevoel in de wereld van Asterix en Obelix te lopen. De attracties zijn verdeeld over verschillende werelden en je komt er overal gezellige karakters uit de stripboeken tegen. Ook zijn er nog shows met dolfijnen en Romeinse soldaten.

De wereld van Asterix

De werelden van Parc Asterix hebben allemaal te maken met de strips. Zo is er uiteraard een land Welcome to Gaul, met het dorp en La Forêt d’Idéfix met attracties voor kinderen. Je kunt op bezoek in Ancient Greece, bij de Vikingen, The Roman Empire of Egypte – met Cleopatra natuurlijk. Ook kun je door de tijd reizen in de wereld Travel Through Time waarbij je meer kunt leren over de afstammelingen van Asterix in de Middeleeuwen tot aan de 19de eeuw. Iedere wereld heeft zijn eigen attracties.

Eten & Drinken

Heb je honger gekregen als Obelix? Parc Asterix heeft 12 verschillende restaurants met verschillende menu’s en thema’s passende bij de wereld waar ze in liggen. Denk aan Fritapopoulos in Ancient Greece en Le Petit Chaudron in Welcome to Gaul.

Overnachten

Natuurlijk kun je bij Parc Asterix blijven slapen. Het park heeft een eigen thema hotel genaamd des Trois Hiboux waar het plezier gewoon verder gaat. Maar ook vlakbij zijn er een aantal hotels te vinden.kiuyyuhtgrfedssewdfrtezrfghj

Parc Astérix ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.