Zoeken
Zoeken

Netl de Wildste Tuin aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Aviodrome
Lelystad, Flevoland
0.0 (0 reviews)

Themapark/museum over vliegtuigen, met vele in- en outdoor attracties. Neem een kijkje in een Boeing 747 Jumbo Jet, bestuur een vliegtuig als een echte piloot in een vliegsimulator en beleef een super spannend vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Sfeerimpressie

Netl de Wildste Tuin Informatie

Netl de Wildste Tuin is een speelparadijs met een educatief tintje voor kinderen van alle leeftijden. Maar het is ook een recreatiegebied met water om in te zwemmen en te spelen, een prachtig strand en pittoreske duinen. In de Natuurspeeltuin gaan kinderen en volwassenen de natuur ontdekken. Pas op: vies worden hoort er zeker bij. Volg de inspiratieroute, voltooi het Obstacle Parcours of speel minigolf. Netl de Wildste Tuin is ook een trouwlocatie.

Eten en drinken

Van spelen in de natuur krijg je trek en dorst, daarom kun je bij Netl de Wildste Tuin ook terecht voor een hapje en een drankje en wel bij het Strandpaviljoen. Dit restaurant vormt het middelpunt van het natuurpark en heeft een ruime kaart met lekkers voor groot en klein. Ouders kunnen hier ook een kopje koffie nuttigen op het terras, terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Overnachten

Naast Netl De Wildste Tuin ligt een gezellige camping. Er zijn seizoenplaatsen te huur, maar ook losse plekken voor campers, caravans en tenten, zodat je tijdens een vakantie kunt genieten van dit natuur- en recreatiegebied. Tevens zijn er huisjes te huur voor een overnachting. Uiteraard kun je met verblijf op de camping ook terecht bij het speelpark en de recreatieplas.

Netl de Wildste Tuin ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.