Zoeken
Zoeken

Movie Park Germany aanbiedingen

Topdeals

zondag 23 juni
Topdeal!
Geldig t/m 30 juni 2024
€56,90 €36,90
-35%

Entree

Topdeal!
Geldig t/m 30 juni 2024
€56,90 €36,90
-35%
Geldig t/m 10 november 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Movie Park Germany Informatie

Spanning en sensatie, daar draait het allemaal om in Movie Park Germany bij Bottrop in Duitsland. Het park heeft allerlei shows en attracties die te maken hebben met populaire films en televisieseries. Zo kun je er zomaar Spongebob Squarepants tegen het lijf lopen en zijn de meeste attracties genspireerd door en vernoemd naar films. Waan je een dagje in de film en geniet van Movie Park Germany.

Gethematiseerde werelden

Movie Park Germany is opgedeeld in vijf werelden met elk zijn eigen thema en bijpassende attracties, winkeltjes, restaurants en shows. De vijf werelden zijn Hollywood Street Set, Nickland (zeer geschikt voor kinderen), Santa Monica Pier, Streets of New York en The Old West.

Attracties

Per thema zijn er verschillende attracties die helemaal in stijl zijn met het gebied. In Nickland bijvoorbeeld kom je veel attracties tegen met de populaire Nickelodeon karakter, zoals Spongebob Splash Bash, Jimmy Neutrons Atomic Flyer en Doras Big River Adventure. De Hollywood Street Set bevat spannende ritjes, zoals de Bermuda Triangle Alien Encounter en de 3D simulator The Lost Temple.

In Santa Monica Pier waan je je even aan het strand op de pier van het Amerikaanse Santa Monica compleet met kermis en waterattracties. Denk aan een prachtig reuzenrad, jetskis en de Crazy Surfer. In The Old West wandel je zo het Wilde Westen in, met echte adrenaline attracties, zoals The Bandit een houten achtbaan en The High Fall. En als je nog meer spanning zoekt dan stap in de overdekte achtbaan Van Helsings Factory of de NYC Transformer in Streets of New York.

Shows & Entertainment

Er zijn verschillende shows die ieder jaar worden aangepast en om de paar jaar zelfs helemaal worden vervangen voor nieuwe shows. Veel shows bevatten stuntmannen en -vrouwen en zijn zeer spectaculair. Je vindt de shows onder meer in Hollywood Street Set, The Old West en Streets of New York. In Nickland vinden er ook dagelijks meet & greets plaats met de helden van de tekenfilms. Daarnaast worden bij grote film releases waar het park ook licenties van heeft speciale parades en meet & greets georganiseerd.

Eten & Drinken

Movie Park Germany heeft verschillende restaurants en horecapunten verspreid over het park. Uiteraard zijn de restaurants helemaal aangepast aan de stijl van het themagebied. Zo is er in Hollywood Street Set een Asia Wok en een luxe bakkerij met broodjes en andere lekkernijen. In Santa Monica Pier stil je de stevige trek met een hamburger van de Sports Bar, terwijl je in Streets of New York neerstrijkt op het terras bij Van Helsing of de New York Grill. In The Old West kun je onder meer bij de Western Ranch terecht.

Winkels & Overnachten

In Movie Park Germany zijn ook veel leuke aan film gerelateerde winkeltjes waar je leuke souvenirs kunt kopen. Uiteraard zijn alle winkels net als de restaurants gethematiseerd en aangepast aan het gebied waarin ze zich bevinden.Movie Park Germany is zo gezellig dat je er best een nachtje kunt blijven slapen. Het park heeft zijn eigen hotel buiten de poorten van het attractiepark en bevat uiteraard verschillende filmthemas.

Movie Park Germany ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.